A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Kia » Optima (2015)

Optima 1.7 CRDI LX 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Koreai luxuslimuzin occsóér'

Szöveges ítélet

Hát hol is kezdjem...Munkámból kifolyólag sokat autózom, és így 2017 tavaszán eljutottam oda, hogy beülhettem az első szalonból kapott céges autómba. Mondanom sem kell, nagyszerű érzés, kellemes illatok stb.
Az első benyomás az autóról, hogy nagyszerű minőségérzete van! Őszintén nem ismerem annyira az újabb német prémium autókat, de ez az Optima alapfelszereltségben (!) kiváló érzetet ad. 7" navigáció, 2 zónás digit klíma, tolatókamera, radar elöl-hátul, hangrendszer szépen szól, 16" alufelnik, nappali LED fényszórók. Komfort csomag +200-ért, benne van ülésfűtés, kormányfűtés.
Az 1.7 CRDI motor 141 LE-t tud, az értékesítő szerint "tud annyit, mint egy másik autóban a kétezresek". Hát ezzel talán kicsit sokat mondott, habár az autó erejét semmiféleképpen sem mondanám kevésnek. Én automata váltóval hajtom, magát a kapcsolást néha kicsit lassúnak érzem, de szépen viszi a motor a nagy kasztnit, harmonikusnak mondanám. Szinte mindenre elég ez a teljesítmény, autópályán teljesen kényelmesen lehet vele 180-al utazni. 200 felé már kicsit instabillá válik az autó, M-es BMW-k néha letolnak, dehát istenem, túlélem. 0-100-as sprint 10 mp körüli, csak a miheztartás végett.
A helykínálat az viszont páratlan. Egyszer volt szerencsém esküvőn sofőrködni, anyósülést előre húztam, a mögé ült a menyasszony a nagy abronccsal. Az első mondata az volt, hogy itt akkora a hely, hogy táncolni lehetne :) Tároló rekeszek is jók, a könyöktámasz kifejezetten kényelmes.
Szerviz...Na hát az még nem kellett. 5000-es olajcserére vittem, azóta a gyári ajánlás dupláját kapja (fogja kapni) az autó. Nem hiszek a 30000-es olajcsere ciklusban, a 15e szebben hangzik. Még így is, hogy havi 4-5 ezret megyek vele.
A szervizben mindig kedvesek (előző Kiat is ide hordtam), adnak kávét, capuccinót. Költségeket átlagosnak, vagy talán az alattinak mondanám - ugye mihez képest. valószínű a 1.3 benzines Swift olajcseréje a feléből megvan, de ha egy új Volkswagen Passat mellé teszem, akkor lehet hogy jobban járok. Na meg a 7 év vagy 100000 km/3 év km korlátozás nélküli garancia az nem rossz.
Ja, és a sötétkék kombi kivitel is vonzza a szemet! Nagyon sokan megbámulják, megdicsérik, igazi "férfi autó".
Egy szó mint száz, az autó nagyon jó, szép, megy is, meg is tud állni, kényelmes, megbízható. Rosszat nem tudok róla mondani 8 hónap és 40000 km után sem.

Hibalista

- Egyelőre semmi.

Ide hordtam szervizbe

Kia DI-Fer M6

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2017
Kényelem (8) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 40000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? C'eed Következő autója? Stinger, remélem
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.6/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Kia Optima 2015 (2016)

További ítéletek (4 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)