A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Kia » Niro (2016)

Niro 1,6 GDI Hibrid 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Hibrid jó fogyasztással

Szöveges ítélet

Audi A4 PD TDI után nem tudok rosszat mondani a Kiara jól össze van rakva és a kényeleme is megfelelő. A fogyasztástól kicsit tartottam, hogy autópályán mennyit fog majd foogysztani. Mivel csak gyári értékeket találtam és szalonokból sem tudtak sokat hozzátenni a tapasztalatokhoz csak a gyári adatokat emlegették. De szerencsére nem rosszabb mint egy diesel fogyasztása sőtt jobb is. Van, hogy 3,8l és van 5,5 is ez út, időjárás, üzemanyag és a vezető függvénye. Én normális tempóval vezetem. Többször is lemértem a beletankolt üzemanyagot, hogy jól számol-e a kocsi vezérlője, de mindent jól mér. Átlagban 4-4,5l között változik autópályán és országúton használva vegyesen, de egy példa csak, hogy mindenki értse 66km pályán és 130km vorsi úton és kívül ezt tudja 3,8-3,9l-el is. Szerintem ez jó fogyasztás érték egy hibrid autóhoz. A cél az volt, hogy az előző autóhoz fogyasztásához képest rosszabb ne legyen ami 5-5,7 között mozgott. Ezt a célt szépen teljesíti is tehát már megérte az autó vásárlása. Ez a fogyasztás a 16"-os kerekekkel érhető el a 18" verzióval többre kell számíteni minimum fél literrel. Nekem minkét garnitúra 16" de a gyárival ami alu de egy műanyag tárcsa van még rajta kicsit kevesebbet fogyaszt úgy tudom, hogy ennek légellenállás csökkentő hatása is van míg a másik felniken nincs ilyen. A JBL hangrendszer nagyon jól szól ez egy szempont volt vásárlásnál, hogy ez és a navigáció is benne legyen viszont a 18" felni ne. Összeségében nagyon jó autó nem bántam meg, hogy megvettem. Az utód valószínű az e-Niro lesz ami gyakorlatilag majdnem ugyan ez csak elektromos.

Hibalista

- Semmi.

Ide hordtam szervizbe

Kia Gadácsi Keszthely. A többi szerviz nem reagált telefonos vagy e-mail-es megkeresésre, hogy árajánlatot adjanak (Szombathely, Sopron).

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (8) Évjárat 2016
Kényelem (8) Használati időtartam év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 30000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 13000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 4 l
Előző autója? A4 Következő autója? e-Niro
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Kia Niro 2016 (2016)

További ítéletek (1 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)