Autók » Kia » K2500, K2700 (1997-1999)

K2500, K2700 k 2500 TCI double cab

Utáltam mint a sz...mat! Soha többet ilyet!

Nagyon örültem,mikor megvettem.Aztán annál jobban utáltam,utáltam,és egyre jobban utáltam!Az életben mégegyszer olyan árut nem veszek,ahol csak akár egy koreai udvarsöprő is dolgozik!!!!!!!!!!Ha valaki kiát ajánl nekem,azt leköpöm,és megnyuvasztom!A kárpit olyan anyaggal volt átitatva,amitől az asszony allergiát kapott.Különféle kiütések jelentek meg rajta,ahol hozzáért a bőre.

- A számítógép,(Magyarországon nem is tudtak rájönni,mi a baja,)végül is e miatt lett eladva az autó.Üzemanyag ellátás,(az üzemanyagszivattyú hol működött,hol nem.)kuplung 40.000-nél elszállt(europában nem is volt cseredarab)fék 40000-ként felújítva, légkondi megadta magát,az ablakok 100-nál hangosan zörögtek.Az autó a legváratlanabb időpontokban menet közben megállt,ill.eszméletlen teljesítményeket adott le(kontrolálhatatlanná vált).Őrült módon füstölt!!!Utána ha volt kedve elindult,ha nem,akkor csak hörgött magában,és trélerrel kellett elszállítani.Volt olyan,hogy5 métert ment,és volt olyan is,hogy több száz kilómétert.Az autó alacsony fordulaton mindig rángatott(valószínűleg ezért ment szét a kuplung).A Szakszervízben soha semmilyen hibát nem tudtak megjavítani,de az órabért,és a különféle szerelési díjakat mindig elkérték vastagon.Egy GARANCIÁLIS olajcsere 70ezerre rúgott.(volt,hogy metrós gagyi olajjal akarták föltölteni.

szekszárdi kia szakszervíz,és márkakereskedés.

Volt egy maszek mester,aki végül is mozgásba tudta hozni az autót,és az Ő tanácsára adtuk el.

Fenntartási költség (2) Évjárat 2003
Előző autója? dukato Következő autója? TOYOTA HILUX