Megbízható családi kombi
A modellből van 1.4 és 1.6 is. Ez 1.4 -es de néztem 1.6 -t is, igazán aki dinamikus csapatós autót akar , azok nem 109-122 LE-t keresik. 1.6 kicsit mozgékonyabb, de nem túl nagy különbséget számomra szinte észrevehetetlen volt. Az 1.6 -bol főleg leharcolt, mutyi style volt csak. Mivel nekem felétel volt a teljes leinformálhatóság, ezért azok kiisestek. Így sikerült eljutnom egy csak könyvekbe létező 1. tulajos végig ahol vette ugyanabba a márkaszervízbe hordott típushoz. A szervízbe minden infót megtudak adni az előéletéről és a végig vezetett szervízkönyv mindenpontja pontos is volt. Garancia miatt (7 év 150E km) ugye ha mégse 64000 van benne hanem 160000 akkor pl már a garancia se él.
Nagyon nagy a csomagtér , szinte telepakolhatatlan
Nagyon nagy utastér hátul is bőven elvannak a felnőttek
Stabil elektronika (francia és olasz autó után hihetetlen nem világít mint egy karácsonyfa)
Láncos kivitel, ami nekem feltétel volt
Alacsony fogyasztás SW -hez képest: 6.7 (klímával 120 -ig), felette 7.2
Jó anyag használat
Barátságo árak a márkaszervíznél, az évi kötelezőt 37K volt
Kemény futőmű nem csúszik mászik
Nagyon nehéz volt megszokni, hogy mikor nyitom/zárom az ablakot nem húzza fel-le.
Nagyon nehéz volt megszokni, nem jelzi ha az ablakmosó kifogyott
USB porton át gyengén tölti (wazze -4G -GPS és szinten se tudja tartani) az usb-s egységeket , külön szivargyujtós USB- t vettem
- Nem volt ilyen a kötelőzőkön kívül semmit sem kellett cserléni (szűrők -olaj).
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2012 |
Előző autója? | 407 | Következő autója? | Niro plugin |