ennyi, nem kell más!
Kia Pappasnál vásároltuk 3 hónapja, azóta 3000 km ment bele. Mint az álom, a reklám nem hazudik. Tényleg piacot akarnak nyerni! Mi a Limitált kiadást vásároltuk, mely tartalmazza 2x ülésfűtés, kormányfűtés, dupla digit klíma, tempomat, esőszenzor, bőrözés, 16-os alu felni, park radar,stb.
Vásárlásnál Audi A4, Astra J, Ford Focus és Hyundai i* játszott, de végül ez lett a befutó ár / érték alapján. Mindenképp benzinest néztünk, mert kb 15.000 km-t utazunk évente. 70% autópálya, 10% város, maradék pedig országút. A fogyasztás kezd beállni és nagyon meg vagyok lepődve :) 5.5 l / 100 km (nyugodt vezető vagyok) Párszor azért már sikerült megjáratni, nehogy eltunyuljon :) 135 LE bőven elég. Ami nagyon tetszik, hogy minden kézre áll és nem kell keresni, a váltó egy álom: 40-nél 4-es, 50-nél 5-ös, 60-nál 6-os. Így kb. 1500-as fordulaton ketyeg néma halkan. Ekkor a pillanatnyi fogyasztás 4 liter alatti!!! Kb 130-as tempónál 3000-t pörög és úgy is a gumi a legnagyobb zajforrás.
Legalább 10 évig szeretnénk megtartani, és utána is a családban marad!
Ami eddig furcsaság:
- műszerfal világítás fényereje rosszul van skálázva. A max és max-1 között hatalmas az ugrás.
- esőszenzor néha furán viselkedik
Folyt. köv. az első szerviz után!
- Eddig semmi komoly. Volt néhány apróság, de azt garanciába javítják.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2015 |
Előző autója? | Astra G 1.2 | Következő autója? | Sportage, vagy Optima, ha lesz kombi belőle |
Verdikt | (10.0/10) |