Autók » Kia » Ceed (2006-2011)

Ceed 1,4 benzines

Szép külcsín, bőséges belbecs

Nagyon kényelmes autó, tele extrákkal. Amiket különösen szerettünk: elektromosan behajtható és állítható tükrök, ülésfűtés, tetőablak, tolatóradar (utólag beszerelve), kihangosító (utólag beszerelve), gyári mp3 lejátszó, USB csatlakozással, kormányról vezérelhető rádió. Jól pakolható, több lehetőség van elöl is és hátul is, különösen a két első ülés közötti könyöktámasz alatti dupla rekesz nagyon hasznos és hátul a két oldalán elhelyezkedő gyárilag kialakított boros üveg tartó ! ;-). És amit sosem próbáltunk ki, de jó a tudat, hogy van: légzsákok tömkelege, hátul is, ami a gyerekeink miatt fontos szempont volt a vásárlásnál. Hosszabb 6-8 órás utakat is kényelmesen, akár megállás nélkül is teljesítettük. Ahogy öregszem, a tempomat hiánya a hosszabb utaknál érezhető. És ahogy nőnek a gyerekek, szükség lesz egy nagyobb autóra. Hosszabb utazásoknál egy négy tagú családnak már kicsi a csomagtartó, ezért évek óta tetőboxxal nyaralunk. Ezért tervezzük a lecserélését egy nagyobb kombi járgányra.

- 9 éves kora előtt semmi komoly szervizigénye nem volt. 9 éves kora után jött elő pár gond. Olajvesztés (olajnyomok nincsenek a kocsi alatt, de mégis kell töltögetni 2-3 havonta), kipufogó rendszer zajossá vállt, kuplung szett csere.

GFM Gépjármű Kft. - Pécs

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző autója? Clio Következő autója?
Verdikt (9.4/10)

Kia Ceed 2006 (2006)