Szárba szökkent magocska
egy hyundai accentből ültem át a ceedbe.az a kocsi 3 évig volt meg.az is uj volt és semmi gond nem volt vele.tehát nekem semmi fentartásom nem volt a koreai kocsikkal szemben.talán a nagy értékvesztés.nekem már febr.eleje ota megvan ugyhogy már nyugodt szivvel irok rola föleg ugy hogy egy Horvátho.-i nyaralás is benne van már.majdnem 1m.többe került mint az elözö kocsim de nyugodtan kijelenthetem van is annyi különbség.az auto fekete és rögtön rádobattam 17"alufelniket.a kereskedövel lecseréltettem a nyárit télire igy most van lemezen egy téli garnitura.mindenkinek ajánlom ezt a modszert aki tudja hogy alut rak majd rá.tehát iszunyu dögösen nézz ki.mindenhol megnézik"megcsodálják".föleg kint a Horvátoknál.belül nagyon tágas és hátul is a kategoria legnagyobb helyét találjuk.a haver avensisében sincs ekkora.az ülések kényelmesek eléggé kemények.nekem az oldaltartásuk egy kicsit kevés de ez attol is van hogy eléggé kihasználom a kanyarokba a széles kerekeket.a müszerfal egyszerü de jol áttekinthetö.ami rohadtul zavar hogy ebben a felszereltségben végig nyomni kell az el.ablakemelöt.a válto nagyon jo.könyü vele bánni de mégis érzi az ember a sebességeket.a motor nagyon huzz 1.4-es létére.bár egyesben nem huz igazán.vagy én vagyok béna.városban is lehet vele haladni a kocsik között de országuton kifejezetten élvezetes ahogy 150-es temponál szinte nincs hangja a motornak ha meg v.melyik buta astrás vagy golfos mögém áll általában 190nél tünnek el a tükörben.a parkolásnál nekem egy okozott gondot az accent után hogy az elejét nem láttam de pár hét alatt megszoktam.a fogyasztás:hétköznap szinte csak rövid utakra használom és igy 7liter.mindegy hogy tél vagy nyár.vagy az automata szivato megy vagy a légkondi.viszont a pályán 130nál 6liter.ha viszont sietösre vesszük a figurát nekem bekapja a 8lityit.de ezzel nincs semmi baj.szoval szerintem ennyi pénzért ilyen kocsit még nem csináltak és sok ismerösöm csak azért nem vesz ilyet mert kia.de ez legyen az ő bajuk.vegyék a szaros golfjukat.ha az elözö beiro akinek zörgött valami a bal elejében esetleg olvasná az irásomat kérem irjon erre a cimre hogy mi volt a baj:metalking74@gmail.com köszönöm
- még semmi.de nekem is valami ropog-kopog a bal ajtonál.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | accent | Következő autója? | u.a.csak magasabb felszereltség |