Autók » Kia » Ceed (2006-2011)

Ceed 1.6 CRDI EX

Minden németes nagyarc mehet a csába!!!

HÁT bevállaltam a spermát és?, Bejött!!! Nagyon megy a fogyasztá 5.5 ha normális vagyok az óraszerint 200 a vége! A c oszlopot szokni kell de ha tükrök jól állnak és egykis rutin segít ja és az se baj ha 150 cm-nél magasabb vagy. A váltó isten rövidés pontos. 1-2 csak huzatni kell és megy sőt befecskendezéses dízelektől eltérően nem fullad le könnyen hanem megy akár alapjáraton is. A futómű jó ( sok kategória társa nem éri el ezt a színvonalat erről a H astra meg az SX4 csak álmodhat ). Kormányzás jó és kellően direkt. A zene nem egy FUSION WATT áradat de felveszi az OPELEK és VW gyári zenéivel a versenyt ja és MP3 szériában nem 60.000 ropi plussz! Az EX 16´-os kerék- színezett kilincs meg króm a beltérben és még bőr is jutott a kormányra és a váltóra tiszta fekete belsővel szerintem k@."jó / a belsőt és az egész autót volt AUDI mérnökök is tervezték kicsit németes / Digit.Klíma meg szenzoros tükör amit akarsz minden van. a fékek nagyon-nagyon jók új korában kicsit túl jó szokni kell. Igaz 4.6M HUF volt de ha valaki igényes fizesse meg ja és a cég autóm Corolla D4D és akkor miért nem azt vettem???

- Első lengés csillapító széria hibás volt GARIBAN cserélték!

Csak szakszervíz! eddig 1szer.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Előző autója? astra Következő autója? KIA?
Verdikt (7.7/10)

Kia Ceed 2006 (2006)