Lehet hogy unalmas ,de nekem is TÖKÉLETES!
Hosszas keresgélés , és próbautak sokasága előzte meg a vásárlást.(kb. 6hónap) A suzuki után, minden autó jónak tűnt,éppen ezért ,a tesztelt autókat hasonlítottuk össze. Fater fócusa, melyet sokat vezettem,volt az etalon. De tesztelhettem :Mazda3,Ford Fusion ,SX4,Toyota Auris,Honda Jazzt. Rossz előítéletek miatt,eleve kizártuk a Franciákat,és az Olaszokat. A Mazda jó,de megfelelő felszereltséggel,túl drága .A Ford árban jó,de puritán.A Honda, az árához képest túl kicsi .A Toyota vezetése közben,nem éreztem semmi különöset. (és ez sem olcsó) Aztán jött a KIA tesztvezetés.Tényleg olyan amiket írtak róla ,a szakírók ,és a tulajdonosok is.Az első próbautamon, orgazmus közeli állapotba kerültem. A tesztautót, nem kimélve próbáltam, mindenféle vezetési környezetben. Teljesen meggyőzött! Ezek után, a saját autónk sem okozott csalódást.(eddig) Jól megy,a papa Focusához képest repül.A váltót rögtön meg tudtam szokni,gördülékeny ,pontos. Kényelmes,két gyerekkel simán elférünk.A fékek ,rettentően harapnak,nem volt még olyan helyzet ,hogy ne tudtam volna megállni.Az pedig ,hogy nem tisztelik ,csak idő kérdése.Én már "aláztam"egy-két nagyképű (oktáviást,toyotást,307est,) Mindenkinek merem ajánlani.Még most is azt mondom,buta aki ennyi pénzért,nem CEED-et vesz. Eddig egy hibája jelentkezett:az ülésmagasság ,beállítás után ,magától leenged.
- Ülésmagasság állítás. De még nem vittem szervizbe.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | swift | Következő autója? | ez még korai |