GUSZTI - az uj elet :-)
itt a kovetkezo frissites:
14,000KM, szepen fogyasztjuk az uthalozatot, mind ausztriaban, mind europa mas reszein.
korabbi irasaimhoz hasonloan, még mindig maximalisan meg vagyok vele elegedve.
a korai szeriasok megtorpanasa szerencsere nalunk nem jott elo.
a sok cee´d-ben eszreveheto muanyag nyoszorges azonban minket is elert, valoszinuleg az elso szelvedonel talalhato erzekelo gombak lesznek a ludasok, majd a 20eKm-es szervizen megnezetem.
olajat nem kert eddig, a nivopalca +/- jelolesei kozott kicsivel kozeput felett all.
mivel a kocsit szinte csak leterheltem hasznalom (+150-200kg cucc) a fogyasztasom feljebb kuszott, 6,6-6,8 kozott van a nagy atlagom, de mar volt 1x 7,1 is.
a cd + stick lejatszo/olvaso 2-3x fagyott mar, ez is nezetve lesz.
a tempomat 1x fagyott (vagy en benaztam), de ujrainditas utan minden ok.
a hatso tamlak ledontesekor elorehuzando ules kicsit idegesito, de ez vszinuleg egyedi, mert egyreszt hatrabb van az ulesem, masreszt en hetente legalabb 4-5x döntögetem az uleseket :-)
a csomagterrolom hibatlan lehet, mert még nem hasznaltam, a megvetel ota a kamraban all :-P (eladaskor jol jon majd, hogy kopasmentes :-DDDDD)
a muanyagok konnyeden karcosodnak, ennek azert nem illene igy lennie, de nem annyira veszes.
szoval maximalisan meg vagyok elegedve, a leirt 1-2 aprosag mas markak mas gepeinel is elojon (vagy vmi mas hasonlo aprosag), itt megleltem a mondhatni tokeletes ar/ertek aranyt.
udv
tomi
Itt a frissites:
Nos... mar benne van 5800km, laza 2 honap alatt. A fogyasztas leesett, most 6,2-6,3 az atlag, itt sajna nem lehet ennyire beallitani, azert is irom ide. Olajat még nem kert. A gyari gumikat 2x utanfujtam mar, lehet, hogy csak nalam ilyen.... de hogy mind a 4bol tavozzon a levego???? (csak 1-2 tized).
nem zörögnek a muanyagreszek, bar nalunk kutyaketrecek vannak benn, es azok zorgese mindent elnyom :-)
Ezzel kezdtem anno:Tegnap vettuk at. Belehajtottunk gyorsan 300 Km-t, hogy erezzuk a gepet. Eddig nagyon jo. Kicsit kemeny futomu, kicsit hangos a menetszel, kormany, valto, motor tuti. Fogyasztasi es egyeb adatokat a kesobbi frissitesnel irok.
- Eddig semmi.
Kia Becs - Auto Benda- az aron kivul semmi gondom nem volt, ugyhogy a kovetkezo kotelezo biztos mashol lesz.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Golf 1,9PDTDI (105LE) | Következő autója? | KIA (ceed melle sorento erkezik kesobb) |
Verdikt | (8.3/10) |