Autók » Kia » Ceed (2006-2011)

Ceed SW 1,6 (115LE)CRDI Active Pro (fullos+kutyaketrec)

GUSZTI - az uj elet :-)

itt a kovetkezo frissites:

14,000KM, szepen fogyasztjuk az uthalozatot, mind ausztriaban, mind europa mas reszein.

korabbi irasaimhoz hasonloan, még mindig maximalisan meg vagyok vele elegedve.

a korai szeriasok megtorpanasa szerencsere nalunk nem jott elo.

a sok cee´d-ben eszreveheto muanyag nyoszorges azonban minket is elert, valoszinuleg az elso szelvedonel talalhato erzekelo gombak lesznek a ludasok, majd a 20eKm-es szervizen megnezetem.

olajat nem kert eddig, a nivopalca +/- jelolesei kozott kicsivel kozeput felett all.

mivel a kocsit szinte csak leterheltem hasznalom (+150-200kg cucc) a fogyasztasom feljebb kuszott, 6,6-6,8 kozott van a nagy atlagom, de mar volt 1x 7,1 is.

a cd + stick lejatszo/olvaso 2-3x fagyott mar, ez is nezetve lesz.

a tempomat 1x fagyott (vagy en benaztam), de ujrainditas utan minden ok.

a hatso tamlak ledontesekor elorehuzando ules kicsit idegesito, de ez vszinuleg egyedi, mert egyreszt hatrabb van az ulesem, masreszt en hetente legalabb 4-5x döntögetem az uleseket :-)

a csomagterrolom hibatlan lehet, mert még nem hasznaltam, a megvetel ota a kamraban all :-P (eladaskor jol jon majd, hogy kopasmentes :-DDDDD)

a muanyagok konnyeden karcosodnak, ennek azert nem illene igy lennie, de nem annyira veszes.

szoval maximalisan meg vagyok elegedve, a leirt 1-2 aprosag mas markak mas gepeinel is elojon (vagy vmi mas hasonlo aprosag), itt megleltem a mondhatni tokeletes ar/ertek aranyt.

udv

tomi

Itt a frissites:

Nos... mar benne van 5800km, laza 2 honap alatt. A fogyasztas leesett, most 6,2-6,3 az atlag, itt sajna nem lehet ennyire beallitani, azert is irom ide. Olajat még nem kert. A gyari gumikat 2x utanfujtam mar, lehet, hogy csak nalam ilyen.... de hogy mind a 4bol tavozzon a levego???? (csak 1-2 tized).
nem zörögnek a muanyagreszek, bar nalunk kutyaketrecek vannak benn, es azok zorgese mindent elnyom :-)

Ezzel kezdtem anno:Tegnap vettuk at. Belehajtottunk gyorsan 300 Km-t, hogy erezzuk a gepet. Eddig nagyon jo. Kicsit kemeny futomu, kicsit hangos a menetszel, kormany, valto, motor tuti. Fogyasztasi es egyeb adatokat a kesobbi frissitesnel irok.

- Eddig semmi.

Kia Becs - Auto Benda- az aron kivul semmi gondom nem volt, ugyhogy a kovetkezo kotelezo biztos mashol lesz.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2008
Előző autója? Golf 1,9PDTDI (105LE) Következő autója? KIA (ceed melle sorento erkezik kesobb)
Verdikt (8.3/10)

Kia Ceed 2006 (2006)