Fiatalos praktikum és modernség
Remek kis autónak mondanám. Fiatalos kinézet pofonegyszerű szívóbenzines motor.Nem mondanám lomhának de a sportostól messze áll.Napi használatra tökéletes, aki komfortos megbízható szépkülsejű autót keres amivel megfelelő visszaváltással még egy-egy előzést is végre lehet hajtani annak tökéletes.Nekem első autóm volt, igazán jó.Kiemelném hogy a 3 ajtósok hátránya itt alig észlelhető ugyanis az ülés vállán lévő esztétikus kar könnyed ülésborítást enged és nem akad meg benne az öv (mint pl a német márkáknál folyton akad az öv)
Belül nagy és kényelmes tér van. Nagyon modern a belső felszereltség és műszerek elrendezése.Nem éerzni a régi autó hatást.Nem lóg ki a sorból manapság.
A csomagtartó 340 l számomra bőségesen elég hogy akár hárman elutazzunk.A hátsó üléseken elég nagy hely és kényelem van. Klíma nagyon jo és erős de nem érezni hoy visszavenni a teljesítményből.A hangrendszer kitűnő. Egyedül talán a fogyasztás amiben kompromisszumot kötöttem.Ugyanis dinamikus vezetéssel 8-9 l fogyaszt (vagy dugóban) de aki nem sietős az 7 liter körül eljárhat vele.Autópályán 6 liter megpakolva 13-al. Ugyan hiányzik az a 6. sebesség de ettől nem fogyaszt többet. Szereti a magas fordultszámot. 3-4000 körül egészen életrevaló ha ügyesek vagyunk.
- Amint megvettem 164000 km-nél teljes kuplung csere (80ezer ft) fékcserék,olaj,váltó olaj,kézifék bowden
Magán
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2008 |