Egy autó kis szépséghibával
Immáron én is 2,5hónapja CEEDtulajdonosa vagyok.Nekem nagy segítség volt az autó kiválasztásában a sok pozítiv népítéletek és persze a teszt vezetés.Az én igényeimnek teljességgel megfelel ez a modell.Szeretnék tanácsot adni a leendő autó vásárlóknak.Ne álljanak meg az első kereskedésnél!Alkudjanak nyugodtan!Nekem Cegléden 200 000ft.-ot engedtek el.+választhattam Dízeltuning és Sebváltózár közül.Én a Dízeltuningot választottam.Bár nem tudom hogy ez-e a hátulütője,hogy néha koromfekete füstöt ad ki.Főleg hidegen és emelkedőn.Nem tudom hogy egyedi eset-e a füstőlés,másnál azt olvastam abszolut nem füstől.Holott elég Dízelt láttok füstőlni.(Nagy márkákat is beleértve).Ez zavarja a kocsiról kialakult szép összképet.Ha valaki tudna érdemleges információt adni,kérem írjon(pali@pr.hu email címre).A belsőtér fantasztikusan tágas,a csomagtér is elegendő egy ksebb családnak.Az átlag fogyasztás nekem 6 literre jön ki,Úgy hogy sokat járok vele a városban.Hosszú úton 5,5 litert eszik klímával.Holott a computer 4,7-et ír.Összeségben szerintem egy jó autó!
- Még semmi.Remélem így is marad.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | még távlati |