Az autó jó, de nem mindegy, kitől veszed
1,4 EX, Limited. Hála a Totalcar tesztjének, meg a számtalan pozitív ítéletnek, azt kaptam, amit vártam. Kellemes külső és belső, kiváló paraméterek, remek extrák. Inkább - az erős kínálati piac tudatában kissé szokatlan - jelenségre hívnám fel a figyelmet. A kiválasztás időszakában felkerestünk néhány szalont, kíváncsiságból, hogy hol mi a különbség. Így vetődtünk el Újpestre, a Pozsonyi útra is. Jó ideig egy lelket sem láttunk, majd végül is előkerült egy mogorva, borostás, kereskedelem ellen láthatólag hatékonyan beoltott figura, aki egész tárgyalásunk alatt az arcomba rágózott. Neki adtam elő, hogy a limited széria néhány hiányzó alkateleme közül nekem egy-kettő mégis kéne, extrában : 16"-os kerekek, bőrkormány, alsó, rekeszes csomagtértálca. Ekkor aztán kaptam ( rágózást abba nem hagyva ), a gúnyos kioktatást: Ez kérem nem LEGO autó, hogy úgy rakjuk össze... A tárgyalás eddig tartott, felálltunk és eljöttünk.
Következett az Auto-DON, a VÁci úton, aholis udvarias, kellemes kiszolgálást kaptunk, az előbbi felsorolt extrákat és még néhány mást, szó nélkül teljesíthetőnek találták, a szállítást két hétre igérték ( Pontosan be is tartották), persze, hogy ott vettük meg. Azóta már túl vagyok az 1000km körül ajánlott revízión, Dagály utcai szervizükben épp oly udvariasak , kedvesek ( és gyorsak ) voltak, mint a szalonban.
Tanácsom a leendő vásárlóknak: aki - közel 4 millió forintjáért - a puszta vason kívűl valami mást is szeretne, az nagy ívben kerülje el Újpesten a Pozsonyi út környékét...
- Eddig semmi
Auto Don, Bp. XIII. Dagály utca
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 2000 |
Előző autója? | Carisma | Következő autója? | Még nem tudom, 5-6 év múlva mi lesz a kedvenc |
Verdikt | (6.9/10) |