Logikus dontes barkacsolos csaladnak
A hasznaltauto piacon melyen alulertekelt. Nyilvan ez hozza jarult h jo arban sikerult venni, ezentul egy igazi igaslo, akar a csaladrol van szo akar a munkatol. A ter jol varialhato, de igaz ferfi munka. Az ulesek egyesevel kivehetok, de igy is nehezek. Viszont a belter oriasi. 3 meteres csoveket siman betettem belulre. Ami nagyon jo az asztal a ket elso ules kozott, praktikus foleg gyerekkel amikor uton kell kajat kesziteni. Az h ez a kis asztalt le lehet hajtani es abelterben elolrol hatra lehet menni, szinten egy praktikus dolog ha gyerekkel utazunk.
A motor es a mechanika stabil, szamomra jobb vetelnek tunik mint a kategoria hasonlo 2 liter koruli motorjai. Itt azert 2 tonna feletti tomegeket kell mozgatni. A nyomatekrol annyit h 1500 kg elhuz, ami szinten jo teljesitmeny egy csaladi autotol. Ezentul meg kb 800 kg terhelheto, ami szinten jo adat. Nyilvan aki csak csaladot visz ez kevesbe fontos, de mivel a haz korul sokat dolgozom ez fontos volt.
Szinten fontos h 190 cm alatti a magassaga igy befor a szukebb belvarosi parkolokba belfoldon es kulfoldon is.
Nagyon kenyelmes es szeretheto auto, de aki ilyennel jar fel kell keszulni a h kb 1,5 annyiba fenntartani mint egy szemelyautot. ( biztositas, ado, fogyasztas, szerviz )
- Ablaktorlo motor biztositek
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2008 |