Óceánjáró közúton
Az autó egy kényelmes nagy hajó, ami 6 /nem 7/ embernek fejedelmi kényelmet nyújt,viszonylag normális / 9-10 l/100 km/ fogyasztással.Mindezt automata váltóval!Full extrásan nagyon jó vétel volt, potom 10000.- euróért.A nem tetsző tulajdonságai: nagy fordulási sugár,kicsit rövid első ülőlap,dobfék hátúl.A csomagtartó alaphelyzetben lehetne nagyobb!Szimpatikus vonásai:kényelmes utasülések,sok tárolóhely,pohár,szemüveg,italtartók.Az automata váltó nagyon jól működik,a futómű kényelmesre hangolt.
- Hűtőviz elfogyott,300-400 km után tölteni kellett!Szakemberek tanácstalanok,nem tudják a hiba okát, mindenki másra gyanakszik.sicc!Már csak a hengerfej, vagy a tömítés jöhet szóba, vagy egy német KIA szervíz.Nagy nehezen a probléma megoldodott, mert Sz.fehérváron a szervízben szétszedték és a hegerfej deformációját diagnosztizálták.A javítás után az autó(doxa)!Köszönöm Nekik,de azért ott hagytam egy szép összeget.(170 ezer)És ha már ott volt az autó,kicserélték a vezérművet kompletten,plussz folyadékok,így teljes az élet!
Sok felé jártam vele, ezek 1-est kapnak,de neveket nem írnék.Egy szervízt találtam,ahol soronkívűl fogadtak, és az általuk diagnosztizált hátsó fűtést áthidalták,mindezt ingyen!!!A probléma megmaradt,de a hozzáállásuk, és szakértelmük tetszett!Székesfehérvár ,Seregélyesi úti kia szervíz.A teljes megoldást is Ők produkálták a munkájukkal meg vagyok elégedve,az emberi hozzáállásuk is nagyon tetszett.Mindenkinek ajánlani tudom az említett szervízt.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | KIA, Vagy valami busz |