Autók » Kia » Carnival (2001-2006)

Carnival 2.9 Crdi

Óceánjáró közúton

Az autó egy kényelmes nagy hajó, ami 6 /nem 7/ embernek fejedelmi kényelmet nyújt,viszonylag normális / 9-10 l/100 km/ fogyasztással.Mindezt automata váltóval!Full extrásan nagyon jó vétel volt, potom 10000.- euróért.A nem tetsző tulajdonságai: nagy fordulási sugár,kicsit rövid első ülőlap,dobfék hátúl.A csomagtartó alaphelyzetben lehetne nagyobb!Szimpatikus vonásai:kényelmes utasülések,sok tárolóhely,pohár,szemüveg,italtartók.Az automata váltó nagyon jól működik,a futómű kényelmesre hangolt.

- Hűtőviz elfogyott,300-400 km után tölteni kellett!Szakemberek tanácstalanok,nem tudják a hiba okát, mindenki másra gyanakszik.sicc!Már csak a hengerfej, vagy a tömítés jöhet szóba, vagy egy német KIA szervíz.Nagy nehezen a probléma megoldodott, mert Sz.fehérváron a szervízben szétszedték és a hegerfej deformációját diagnosztizálták.A javítás után az autó(doxa)!Köszönöm Nekik,de azért ott hagytam egy szép összeget.(170 ezer)És ha már ott volt az autó,kicserélték a vezérművet kompletten,plussz folyadékok,így teljes az élet!

Sok felé jártam vele, ezek 1-est kapnak,de neveket nem írnék.Egy szervízt találtam,ahol soronkívűl fogadtak, és az általuk diagnosztizált hátsó fűtést áthidalták,mindezt ingyen!!!A probléma megmaradt,de a hozzáállásuk, és szakértelmük tetszett!Székesfehérvár ,Seregélyesi úti kia szervíz.A teljes megoldást is Ők produkálták a munkájukkal meg vagyok elégedve,az emberi hozzáállásuk is nagyon tetszett.Mindenkinek ajánlani tudom az említett szervízt.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2002
Előző autója? Swift Következő autója? KIA, Vagy valami busz
Verdikt (6.7/10)

Kia Carnival 2001 (2001 - 2006)