Karesz, az asszony kedvence (imádja)
Ennek ellenére egy nagyon jó autó, szívesen megcsippelném, de még nem sikerült kideríteni hogy kié a motor. Állítólag Hyundai, van aki szerint Mitsubishi. Nekem inkább csak nyomaték kellene, a sebbsség (szűk 190/h az elég) A 9,5-ös fogyasztás az átlag 140 fölöttnek köszönhető. Normál menet is kipróbálva: ca 7,5-8 l/100km
- Garanciás, Kipufogógázvisszatöltő vezérlőszelep,( ha elromlik ,
- mindig előzésnél térdel le az aranyom, (aranymetall)lezárja a pillangószelepet) alkatrészre várakozás 3 hét. Bal oldali ajtózár törés(garancia) várakozás alkatrészre !!! 3 azaz HÁROM HÓNAP!!! addig jobbról bujkálás és égés a nagyközönség előtt.Jobb első kerékcsapágy, garanciás, 97000 km.(lehetne jobb konstrukció is, ugyanis beázik.)
- Garancián kívül első trapézkar szilentblokk csere 110000 km.
- Már márkaszervizen kívül, futóműállítással együtt ca 40.000,- Ft. Jelzem a márkaszervíz nem bírt a futóművel (jobbra húzott)
- A márkafüggetlennek kb 1/2 órába került és érdekes, nem húz se jobbra se balra.( Szeretném megjegyezni, hogy a szakmához tök hülye én sem vagyok,csak éppen nincs műszerezettség. (A szakszervizek persze mindenkit baleknak néznek, annak ellenére, hogy ahova én hordtam ott még istenes. Engedik hogy ott legyen a tulaj. Ahol nem engedik, oda jobb ha be se viszi az ember)
Grand Mobil Kft Siófok.
A hiba a KIA Magyarországnál keresendő!!! Az ajtókilincs esetében voltam olyan bátor, próbáltam utánnajárni mi tart olyan sokáig, szabályosan melegebb éghajlatra küldött a vevőszolgálat, aminek a telefonszámát igen nehéz volt megszerezni (nem csodálom).
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 112000 |
Előző autója? | Palio weekend | Következő autója? | ???? talán Carnivál, talán más tipus |
Verdikt | (5.6/10) |