Praktikus minisuv
Már a megjelenésekor tetszett a forma. Elég nagy de nem túl nagy. 2 méter magas vagyok de elférek benne és rakodható. Az autó nem erős de szívócsőbefecskendezéses és nincs turbó. Gondolom az egyszerűségéből a tartóssága magától értetődő. Még a kisnavis verzió ezért kicsit lassú. Nekem elég és nem tervezem lecserélni. Fontos hogy olcsó és nem szabad csúcskategóriát várni ezért az árért. Szerintem a kellő odafigyeléssel sokáig családtagunk lesz még.Mentünk már vele nyaralni tetőboxal 4 személlyel. A motor tényleg kevés csak 110hp de elvitt ha kicsit lassabban is. Jól fordul és minden látható belőle, a parkradar jól működik nem is kell több ennél. Gyerekek imádnak hátul, van 240v konnektor is a kütyüknek. Csomagtartó elég és lefelé bővíthető. A kereskedés hozzáállása rendkìvül szuper, rugalmas, összedolgoznak és gyorsan reagálnak. Szervizeket lerövidítem mert jót tesz a motornak mint ahogy az összes autómnál csináltam. Van U Konnekt lehetőség és a mobilra is kiírja a fontosabb adatokat amit jónak tartok. Lehet tudni az autó pontos helyét is ami lopás vagy esetleg a parkolóban elhagyás esetén elég fontos lehet.
- Egy kulcs de garanciás. Egy hangszóró furán szól de garanciás.
Gohm Italia Singenben.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2018 |