Varacskos
Sok autó szóbajött, de elsősorban az ára és a motorja miatt ezt választottam. Ugyanaz a motor, mint az ML320 Cdi Merciben, csak sokkal olcsóbb. Egy dologhoz ragaszkodtam a Limited szereltséghez, Exclusive csomaggal. Ezzel a csomaggal bőr kerül a műszerfal tetejére is, ami így azért sokkal szebb.
A kocsi nagyon kényelmes, az állítható pedálokkal tökéletes pozíciót lehet kialakítani. Az ülések nagyok, nem nagyon fáradok el bennük egy hosszabb (1000 km) út után sem. A motor nagyon jó, jól gyorsulunk még nagyobb sebességről is. Kb azt tudja mint egy combosabb (150Le) dízel egy kisebb kasztnijú autóban (Mondeo, Passat) Az utazó sebesség 160 km/h környékén szokott lenni, de nem gond a 200 sem, főleg úgy, hogy elég gyorsan lemennek előle a sztrádán. Pár agyament állításával szemben, aki valószínűleg csak kívülről látott ilyen autót, de azért ír róla, még 160-nál is csendes. Ezt egyébként jó pár teszt mérési adatai is igazolják, bár lehet hogy az autókölcsönzős arc lehúzott ablakokkal közlekedik. A fogyasztását még nem sikerült 13,5 fölé vinni, pedig igyekszem néha...
A futómű szerintem viszonylag jó, na nem egy X5, de cserébe átmegyek vele a kátyúkon, fekvőrendőrökön és nem sajnálom. Elég masszív érzete van, "eccerű" darab, de legalább nem aggódom a légrukók miatt. Terepezni csak néha szoktunk, de ilyenkor a kocsi többet tud, mint amit én merek. Parkolni nagyon jó, bárhova fel/le állok vele. Amire vettem tökéletes, a csónakot (utánfutóval 2500 kg) simán elhúzza.
Ami bosszantó az a sok előítélet vele szemben. Fekete Jeep, hű ***** meg ez biztos drogdírelek bérgyilkosának a fegyvercsempésze. Már volt olyan fazon, aki miután nem adta meg a jobbkézszabályt és ezt szóvátettem neki a következő lámpánál, közölte, hogy nem fél tőlünk (egyedül voltam)! Már mér´ kéne félni!
Lényeg a lényeg, hogy nekem eddig 100% bejött nem bántam meg!
- Eddig semmi
Bécsi Chrysler-Jeep