Megérdemli a szeretetet: 4.0 Laredo, ´93
Eljött a tél, 30éves gyönyörű Mercikém a garázsba került. Én a net elé: kocsi kell! Nade: CSAK automata, CSAK nagyköbcenti, CSAK nagy, amibe beférek(150kilóval:) ). Meg aztán telek is van, kutya is, stb témák.. Legyen Csirke! De Grand! A kereskedő magyarázata közben nézegettem milyen király kerekek, meg a hangja, meg a... szóval "odafigyeltem":) Aztán rávetődtem mint tyúk a takonyra..
Hazafelé leállt, zörgött, berregett, kiírta hogy váltóhiba, stb.. könnyes szemmel feküdtem le akkor este.. Reggel viszont széles vigyorral jártam körbe, hallgattam a hangját..
Aztán használni kezdtem. Tudtam hogy ezt meg azt meg amazt is cserélni kéne, de.. mindig csak mentem. Állat jó terepen, sárban, kövek közt. Jól gyorsul, de a végsebesség más kocsik jótulajdonsága:) Valamit javítani kellett volna, mert 20 körül kajált, de.. nem dudálnak, ha zöldnél állsz, kiengednek ha kirakod az elejét, rendőr nem nagyon vesz ki, parkolóőr nem biztos hogy csomagot rak rá.. hát, ezek is jó tulajdonságok! Szóval csak használtam, ütöttem rendesen, és tudjátok: "állapotilag" egy nagy rakás sz..r volt, de mindent kibírt, és nem hagyott cserben. Még egy Tankcsapda klippet is forgattunk vele:). Sajnálom hogy eladtam. Most megyek, kidobom a szemétbe a Caravant, és VESZEK EGY GRAND CHEROKEE V8-at!!!:)
- szilentek, gömbök, gátlók, váltó, elektronika, halálközeli állapotban voltak- maradtak, nem haltak meg mégsem:)
Sehova:)
Azaz de, villamosságinál volt, hetvennyolc kábelt nyálazott át, másfél napig guggolt benne. Csak a motortérből, reléről indult. Nem cserélt semmit, megcsinálta! 12500 HUF, hihetetlen nevetséges áron segített rajtam. Még csak ismerős sem volt...és keni-vágja az usa vasakat. Hegyi Balázs, Vác, "Chevrolet".
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | W123 | Következő autója? | Dodge Caravan ´90 |