Erő, izom, megbízhatóság!!!
az autot egyszerüen nem lehet megölni.strapabiró,soha nem hagy cserben.kényelmes korához képest szinte full.bör füth.el. börülések digit légkondi..stb stb.utcai terepen(csak közutakat értem:kátyúk,gödrök,stb)kiváló!10éves elmult és szinte a futómühöz még hozzá sem kellett nyulni.ami talán furcsa volt az auto libegése inbolygása,de meg lehet szokni.Ereje hihetetlen!50km/h-nál pl.egy padlógáz-és ugy megindul mit akit se...berugtak!Igazi igénytelen auto ha vki kifog egy jobb példányt!Annyit mentem vele hogy szinte már lerohadt a kormány......még igy is vannak ismerösök ki meg szeretnék venni mert ismerik a kocsit!(jelenleg is megvan!)Szuper járgány!!!!!!És végső szó még most sem"tünik" el a forgalomban!CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!
- (a kopó alkatrészeket leszámitva) csak egy dolog ment tönkre rajta...nem tudom a pontos nevét sajna de-valamilyen szenzor-amitől a kocsinak nem volt alapjárata
bárhova csak ne szakszervizbe!!!!!!!ott ugyanis lehuzzák az embert!magánszemély volt a szerelő!olcsó, gyors, megbizható volt!Fodor Zoltán
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | 520i | Következő autója? | csak amerikai |