A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a [email protected] címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Jeep » Commander (2005)

Commander LIMITED 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Az utolsó mohikán

Szöveges ítélet

12 év Bmw-zés után ültem át a Parancsnokba. Az utóbbi időben egyre többet túrázom, és szembesültem vele hogy a bömös nem való ilyesmire.Nagyrészt rosszminőségű mellékutakon járok, autópályán alig. A hobbi SUV-ok nem teszenek, valami rendes terepjárót szerettem volna,ami dízel és autómata.
Először pajerókat néztem de, a beltér nekem nem jött be...néztem Rane Rovert...de az meg volt az ismeretségi körömben és hát volt vele gond nem kevés. Aztán beugrott a Jeep Commander mikor meg jelent már akkor tetszett...csak hát ritka mint a fehér holló. Elkezetem keresgetni hátha...3 hónapg vártam mire szerencsém lett. Első gazdás és Magyar nem külföldről hozott.Fekete, mogyoró belsővel...tökéletes pont ilyet akartam :) 1 éve van nálam, hétvégente használom, második autó. Semmi komoly gond nem volt vele eddig Kop ..Kop ... :) Egy coolercső repedt el, meg a gyújtás kapcsoló lett kontakt hibás.. 14 éves autónál belefér.
Fékek olajak cserélve,az kész vagyon de ez egy ilyen kategória.
A fogyaszás sok városi araszolással 12,5 ....szórasem érdemes. Ennyit evett a bömös is, és az csak addig volt jó amedig volt aszfalt alatta, plusz a JEEP-be ha akarom 5 felnőt+2 gyerek befér a kakasüllőre :) Megfelelő a gyorsulás nem érzem lomhának, jól mozog a 3literes merci motorral.Többen megjegyezték hogy dízlel létére szép a hangja, és még soha egy kósza korom felhő nem hagyta el a kipufogót.
Nekem a formája nagyon teszik, üdítő látvány a rengeteg (szerintem) túldizájnolt divat suv között...nem adnám oda egyikért sem. Marad amíg ki nem tiltják a dízelekt.Alkatrészek jó része ebay-ról beszerezhető... nagy része meg azonos a Grand Cherokee-val.
Nem csalódtam benne, nagy kényelmes karakteres batár, és semmi tragikus dolgot nem produkált eddig, abszlút megbízható (hétköznapibb-nak modott autókkal állatm már az útszélen). Aki ebben a kategóriában gondolkodik,nem hallot a COMMANDER-ről nézzen, olvasson utánna (Facebook Commander forum) de én csak ajánlani tudom, viszont nagyon ritka...nehéz találni eladó példányt...türelmesnek kell lenni.

Hibalista

- Cooler cső, gyújtáskapcsoló

Ide hordtam szervizbe

Saját magam :)

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (6) Évjárat 2007
Kényelem (7) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 210000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 6000
Szerviztapasztalat (7) Átlagfogyasztás 12 l
Előző autója? 523 Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Jeep Commander 2005 (2005)

További ítéletek (8 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)