Autók » Jeep » Cherokee (2002-2007)

Cherokee 2.8CRD

Agilis tonnák

Az autó imádnivaló, egy robosztus,de kényelmes utazóautó, ami nem mellesleg terepen is komolyan megállja a helyét.
Városban egy kicsit kicsik az utcák, de a hatalmas tükrökkel még a sávváltás sem gond, ráadásul szerencsére a legtöbb "kis" autós tart tőle és inkább beenged ha már egy ideje indexelek.
Ami kicsit meglepő lehet hogy mint a klasszikus terepjárók billegősen tud menni ha rossz úton megy, de valahogy ez is megszünik idővel és alkalmazkodik az útviszonyokhoz.
A billegős járás alapján azt várnránk, hogy autópályán ez veszélyesen dölöngél, de nem, a kaszni úgy lett kialakítva hogy nagy sebességnél a légáramlatok komoly erővel nyomják az úthoz a kocsit, nem magyarországon 160-170-et simán hozza utazóban, a vége meg még egy 30-40-el több, ami nem kevés 2 tonnától.
A fékek iszonyatosan nagyot tudnak fogni, csak óvatosan a mögöttünk levők miatt!

- -

Pappas Auto M.o. Chrysler Jeep Dodge Szervíz. Bp. Hunyadi János út 6.

Emil Frey Autocentrum
Bp. Mogyoródi út 42.44

Fenntartási költség (7) Évjárat 2005
Előző autója? Toledo Következő autója?
Verdikt (6.9/10)

Jeep Cherokee 2002 (2007 - 2007)