Sivatagi benzinzabalo
Az autot Dubaiban hasznalalom, a fenntartasi koltsege ezert szamit olcsonak, mindenesetre egy beninzabalo allat. Ket naponta kell tankolnom. Es ez mar kezd unalmassa valni. 320 km-t bir egy tankkal ami azert nem olyan jo arany. Persze a benzin itt 65 forint, ami nem egy nagy tetel valjuk be. Nem meglepo modon eleg sok a benzinzabalo gep errefele. (Persze akad a jo magyar Suzukibol is az utakon 1.3-as motorral - hogy birja a hoseget nem tudom:) Jah, meg Dacia Logan, Renault Thalia neven, nah de ez mas tortenet)
Az auto maga meglepoen furge, ha aszfalton hasznalom, gazadasra feluvolt a motor es huz rendesen, 4 kerek hajtasra kapcsolva elmegy eleg durva helyeken is. Habar a homokdunek kozott nem lattam egy tesot sem. Lehet hogy csak ki ment a divatbol:)
A kocsi automata, ami nem igazan zavaro, tudvan, hogy mindig van erotartaleka, ha kell. Fura, hogy a gaz es a fek pedal nagyon messze van egymastol, es mintha szintben sem ugyanott lenne, szoval sokkal kenyelmesebb bal labbal fekezni, jobbal gazt adni. Persze ehhez sokat kell gyakorolni:)
Mindenesetre szeretem ugy ahogy van. Oreg is, ki van mindene, de meg mindig van egy eros ferfias feelingje. Persze vezetni is kemenyen kell. A kormanyt meg kell tekerni, a feket meg kell tiporni, aztan minden rendben lesz:)
Persze mar varom a kovetkezo kocsimat, mert azert mar sokat all szervizben mostanaban.
- Lengokar, toronycsapagy, fek, kormanymu, valto, olajhuto csovek
Dubai AAA Service
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |