A M?kincs
Mükincs... Valószinüleg az angolok is igy gondolják. Ezért hozták létre A Jaguar Daimler Heritage Trust- öt, aminak az a feladata, hogy ápolja, megörizze azt az örökséget= heritage amit az autók és az öket létrehozó emberek jelentenek. Imádtam az autóból áradó nyugalmat. Mikor vezettem a vérnyomásom is lejjebb ment. A közlekedés többi résztvevöi is szerették soha nem vágta neki senki az ajtot a parkolokban, nem karcolták meg. Jobban megnézik mint egy Audit vagy Mercédest mert a Jaguárok ritkábbak és egyedi forméjuk van.
A 40-es széria a magi idejében lélegzetelállitólag modern volt. Mág ma is megállja luxusszolgáltatások terén a hejét. Pl: ABS, tempomat, motoros ülések /8 irányban mosognak/, ülésfütés, motorostüktük, motorosnapfénytet?, klima, fedélzeti kompjuter, Szintszabájzós futómü. hövéd? üvegezés.
A bels? bör kidolgozása meghalladja a mai luxusautokét hála az azóta megszünt Conolly cégnek.
Bivajerös motorja még 14 évessen is hozta a gyári végsebességet 225Km/h, méghozzá ugy, hogy 180 nál amikor a fordulatszám mér? elérte a piros sávot 5500 ford/perc és kellemes sziszegést hallatva akkor kapcsolta a 4 fokozatot és még akkor is lendületesen gyorsulttovább. Nem rossz befektetés egy Jaguar mert megvettem 2,5millio körül 3 év mulva eladtam ugyan ennyiért. Igaz hogy közben ráköltöttem 1.5 milliot. Viszont ha valaki vesz egy uj pl.WV golfot 4 millioért 3 év alatt ugyanugy elvesz az értékéb?l 1.5milliot és még nem is élvezte nap mint nap azt az alisztokratikos érzést amit a Jaguárban való siklást nyujt. Az ilyen autók nem azoknak készülnek kiknek az a célja, hogy A pontból B pontba a leg egyszerübben, olcsobban utazzanak, hanem azoknak akiknek az utazás a cél maga.
- Vizpumpa. anyag+javitás.1200000Ft
- Difi komplett felujjitás anyag+javitás: 3000000Ft
- Harditárcsa: 44000FT
- Szerviz: 12000 Km enként 60000FT
Murányi Jaguar Service: Szerintem jó munkát végeznek, jó áron, és nagyon felkészültek.
Soroksári uti Jaguar Központ. Szintén jó munkát végeztek, meg voltam elégedve.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | Golf | Következő autója? | Jaguar |