Autók » Jaguar » Xj (1968-1986)

Xj XJ 6

Hatalmas kényelem - Rettenetes üzembiztonság

Hatalmas, kényelmes, erős autó, ami híres megbízhatatlanságáról. Nagyon impozáns látvány vele megérkezni egy megbeszélésre, randira - és rettenetes amikor autómentő viszi el a mozi után.
Összességében kétszer örültem neki amikor megvettem - és amikor eladtam.
Rengeteg pénzt beleköltöttem de soha sem lett belölle megbízható járgány. + az eladáskor a fele sem jött vissza.
Igazi hobbi autó!! Bár soha nem tudtam úgy elmenni mellette, hogy ne simogattam volna meg.

- Az elektronika megbízhatósági rátája katasztrófális.
- Soha nem ezzel a kocsival mentem, ha idöre kellett odaérnem valahova. Hátsó kerékagy csapágyak tönkrementek, küszöbök és padlólemez szétrohadt, autómata váltón elment a rükverc - majd javítás után csúszott. Állandó motorolaj nyomás problémákkal küzdöttem.
- Sokszor a kulcs elfordításra nem történt semmi.
- Elmentem vele a célomhoz, de 20 perc múlva már nem indúlt be. Állandó rettegés volt mi és mikor romlik el benne.

XX. Tuba u. 4.

Mihályi Róbert

Fenntartási költség (7) Évjárat 1981
Előző autója? Rapid Következő autója? Jaguar MK II.
Verdikt (5.6/10)

Jaguar Xj 1968