pazar luxus
Szóval : Vettem egy Jaguar X-Type-ot. Diesel, erős, és naaaaaaaagyon megy !! 2004. májusi, 82.000 km volt benne. Legalábbis az órában. De nem lehet benne sokkal több. 2007. októberben 101.000-nél volt szervízen. /meg van a szervíz könyv és minden egyéb tartozék, - semmi sem hiányos vagy kopott és nem törött semmi ! / azóta eltelt fél év, lehet benne + 10.000 -el több. ? )
Mercedes C-t akartam, (2001-től ) diesel, automatát, de abból már olyan sok van. Rátaláltam a neten, Németországban és kimentünk érte. Nem bántam meg, sőt örülök, mint ahogyan a gyerekek szoktak örülni az új játéknak.
Pedig mondtak előtte az "okosok" sok mindent : Öszvér autó, Jaguár, - már nem is gyártják, drága az alkatrész, nincs szerelő, nincs szerviz, arab kézben van stb.
12.500 Euro, és 620 e reg. adó . Forgalomba helyezés kb. 50-60, nem számoltam. Viszont meglepődtem, mert saját névre vettem két nyelvú (magyar-német ) adásvételi szeződéssel, és az okmányirodában nem kellett lefordíttatni, és főleg nem kellett 48.000.-Ft átirási dijat fizetni. Hát, érik néha kellemes meglepetések is az embert. Bár inkább ezt fizettem volna ki, mint a reg.adót.
Benzineset a fogyasztása miatt nem vettem volna, - az 13-14 biztosan van a városban , de ez sztrádán 140- +, -, 6 körül van.
Gázolajból. Bár a gáz olaj 10 %-kal drágább, de 30 % az üzemanyag megtakaarítás. 100 km-enként 900 Ft, körül van. Igy fejben, gyorsan számolva.
Szinte minden van benne, ami kell ma egy autóban. a navihoz van most már magyar dvd is, igaz 302 Euro, , a neten lehet rendelni. De elfogadok segítséget. Megköszönném !
Városban 6,4 volt a legtöbb, amit mutatott az óra.
És mindenki megnézi ! Érthető is ! Mert nagyon szép autó !!
Még vasból van , és klasszikus forma !
- Egyelőre még semmi
Bp. Homonna u.