Loppott kismacska
Meglepodve tapasztaltam hogy senki nem irt meg beszamolot az E-Pacerol. Az enyemet ma reggel loptak el a hazam elol. Pont ezert gondoltam hogy megosztom Veletek a kozel 1 ev alatt megszerzett tapasztalataimat.
Az autot vadonat ujjonan vettuk Jaguar kereskedesbol Londonban(Itt lakom)
Nagyon izgatottan vartuk a felesegemmel teljesen fel lett szerelve szinte minden lehetseges extrat megkapott pl:teljes napteto, adaptiv cruize control on parkolo funkcio(sosem probaltam ki) stb. Egybol el is mentunk vele csavarogni Walesbe ahol a saros erdei utakon nagyon meg voltam elegedve a 4x4 hajtassal. Utolso nagyobb utunk Lengyelorszagba menet volt ahol a Nemet autopalyan kicsit kinyujtottuk a labat 225Km/h es meg ennel a sebessegnel es akkor is teljesen stabilan fekudte az utat hala a 235/60R/18 tappancsoknak. Amikor sport fokozatban es sport valto allasban oda lep neki az ember akkor hihetetlenul megindul hiaba tobb mint 2 tonna. Ami erdekes es sokan nem tudjak ,hogy nehezebb mint a nagyteso F-Pace.
Osszessegeben nagyon szerettem.
Hianyozni fog !
O volt a masodik Jaguarunk es szerintem nem az utolso :)
- Neha a tolato kamera nem kapcsolt be
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2019 |
Előző autója? | XF | Következő autója? | Xc 40 |
Verdikt | (6.5/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=0thA4uchz4z8jgoCRrjw6uUUnKQFaphXhF49ybHqN0r.B7/stparam=minompfrlw/fastid=llfsthyjufwrolgjixejaidtkjlp/nc=0)