Csak Krőzusoknak és hobbi szerelőknek!
Kardán keresztek,felfüggesztések 50000km-enként cserélve.Első futóműben minden alkatrész cserélve.Kormánymű cserélve(felújított)120000ft. A gyári a duplája lenne. A motor alapvetően jó lenne,ha nem állna le amikor úgy akarja.Van amikor két hétig jó,aztán egy nap ötször kigyullad a porlasztós jel a műszer falon és leáll a motor. Majd újra indítva megy tovább.Elvittem a Szombathelyi Iveco szervíbe és kicserélték először az egr szelepet,110000ft+munkadíj,+ 14000ft,hogy a gépet amivel megállapítják a hibát rátették a motorra.Természetesen nem ez lett a hiba,majd megállapították a GÉP segítségével,hogy valahol az üzemanyag ellátó rendszerben van a hiba. Ezt én GÉP nélkül is tudtam. Cseréljük ki az üzem anyag szivatyút,mondja a szervíz. Mondom ok mennyi? Szakik mondják kb35000ft Mondom ok! Megyek fizetni és majdnem elájultam!Brutto:110000ft! Igaz munkadíjjal együtt+a GÉP!A motor mai napig makrancos.Voltam más szerelőknél is újabb egr szelepek megvásárlására buzdítottak ,de azok sem sokáig voltak jók. Kitisztítottam az üzemanyagtankot,vezetékeket,szűrőket cseréltem és mind hiába.Ahogy egyik ismerősöm mondta:próbálkoztam már mindennel sapka levétellel sapka felvétellel,de hiába. Most éppen difi szimeringre vadászok.
Fazit:Nem vagyunk per tu az Ívecómmal! a VÉGÉN KÉRIK,HOGY TÖLTSEK LE KÉPET,DE NEKEM NINCS KÉPEM HOZZÁ.
- Első futómű,kardánkereszt,kardán felfüggesztő,komány kardán, kormánymű, szilentek,hátsó tengely,difi,és sok egr szelep.
Szombathelyi szervíz a pocsék árak fóruma és a dilettantizmus melegágya.
A többiek sem különbek a Deákné vásznánál,de ötöd annyiba kerültek.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | LT | Következő autója? | DYNA |