Anyám, én nem ilyen lovat akartam!!!/kezdem megszokni/
Nemrég vettem,de már lassan mindenét láttam belülről.Az hogy akad a váltó kényelmetlen lassú,hangos,recseg-ropog,télen tehetetlen,fűtése olyan mintha valaki tekergetné a gombot állandóan,fék gyengén fog -nem is érdekelne,de.............-11 éve /volt egy alfám/ utálom az olasz kocsikat,csak azért vettem meg mert nem volt több pénzem,és ilyen nagy kocsi kellett.Ausztriában egyik utolsó szervízén /szíjcsere/ elrakták a vezérlését,ütötte a szelepeket,persze nálam hullott szét.Új hengerfej,dugattyú,hajtókarcsapágyak,turbó,porlasztócsúcsok,tömítések,/2 hét meló 250000 forint/-és 1000km-t mentem vele.Kezdésnek dúrva!Majd most jönnek az olajfolyások motor-váltó,kardánkeresztek,belém is jöttek+rozsda meg még a sok olaszos meglepetés.ANYÁM ÉN NEM ILYEN LOVAT AKARTAM!!!
Szerk:Eltelt egy év,beltekertem 25000-et,60000-et költöttem az első futóműre,megküzdöttem pár szimmeringgel-tömítéssel,kontakthibával az olaj diszkréten most is csordogál de működik a szekér!:)))
Finoman hajtom hogy bírja sokáig,volt hogy 9-et evett,de 10.5 fölé nálam sosem megy még komolyabban megrakva sem.
Gyakran leér a hátulja ha egyenetlen a talaj,és szörnyen tehetetlen ha üres és nem tapad a gumi,de ez gondolom minden hátsókerekessel így van.A pedálok igen szar szögben állnak,feltekert ablakkal jól be kell vágni az ajtót,hogy rendesen záródjon.
Hihetetlenül jól indul,bármilyen hideg van elsőre,izzítás nélkül is -5c-ig lazán.
A ventillátor agya igen zörög,de már régóta csinálja.A rozsda dolgozik,de láttam feleennyiidős transitot sokkal durvábban rohadni,úgyhogy ezután megnyugodtam.
- Összevert a motor,fűtőmotor,kardánkereszt,olajfolyások,zárak,kontakthibák,kerékcsapágy,kormányösszekötő-gömbfejek,kormány-axiáltengely
jómagam,bűntetés javítani,mint az olaszokat álltalában
Többen javasolták megvétel elött a típust!Már megbocsájtottam nekik!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (2) | Km vásárláskor | 208000 |