A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Isuzu » Rodeo, Amigo (1989-2003)

Rodeo, Amigo Wizard 3.1 TD  

Az ítélet értékelése
3,5(2 db)

Dömpi - a családi csörtető

Szöveges ítélet

Az Isuzu Wizard nevű járgányt egyébként 1990-től 2004-ig gyártották és számos piacra jutott belőle, számos különböző néven. Ez az ötajtós (long wheelbase) verzió a háromajtós Isuzu MU után egy évvel jelent meg Japánban Wizardként, az USA-ban pedig Isuzu Rodeo és Honda Passport néven. A General Motors világában a helyi piachoz illeszkedő néven Opel/Vauxhall/Holden Frontera néven futott, Egyiptomban Chevrolet Fronteraként, Thaiföldön Isuzu Cameo és Isuzu Vega neveket kapott, de Dél-Afrikában Isuzu Frontiernek, Equadorban, Boliviában és Columbiában viszont Chevrolet Rodeonak szólították. Itt és Ausztráliában is sok fut még belőlük.

Az én példányom egy japán belpiacos verzió (Új-Zélandon élek) ami 2008-ban került a birtokomba, azóta van velünk. Magas a hasa, vidáman elboldogul aszfalt nélkül is, bár kemény offroadozáshoz még sokat kéne változtatni rajta, ezen minden gyári. Egy picit alulmotorizált aminek nem használ az automata váltó sem, de az összkerékhajtás már belülről kapcsolható, nem kell az első kerékagyakon babrálni. Alapból hátul hajt és persze jobbkormányos. A fogyasztása valahol 10-12 l/100km függően attól, hogy milyen az idő és a felület amin megy.

Az összes extra ami benne van a vonóhorog és a légkondi, ami jól is jön sokszor, meg tettem rá két extra fényszórót, mert a gyári kispolszkilámpák inkább közepesek, mint jók.A járgány amúgy meglehetősen masszív, még a lökhárítók is 2mm-es acélból vannak (a gyalogosbiztonság még nem volt szempont '96-ban) és nagyon sokfelé elvitt bennünket, húzott már hajót meg mindenféle utánfutókat, sosem hagyott cserben.

Elég lomha, de százzal a világból kimegy (100 a max itt) volt velünk számos tengerparton, földúton, murván, 4 felnőttel erdei utakon vadászni, felvitt a hegyre síelni, belefér a 7'9"-es szörfdeszkám, de volt már benne hűtőszekrény meg könyvespolc is. Az egyetlen igazi hátránya, hogy zajos belül, viszont nem kell vigyázni rá, sokat látott, mindent kibír és viszonylag egyszerű az egész, jól szerelhető. És nincs benne szent kvarcóra :) Se ABS, se légzsák.

további részletek : http://www.pappito.com/2013/02/13/a-dompi/

Ja, és Isuzu alatt nem tudtam a Wizardot kiválasztani, ezért rodeo

Hibalista

- kilukadt a hűtő - csere - öreg akku - csere - eltört egy csavar a kipufogócsonknál - kicserélve - kormánymű felújítás - lengécsillapítók cseréje - ablakomsó szivattyú feladta - cserélve - két hátsó ablakemelő mechanika - kapcsoló kikötve :) - 200K-nál vezérműszíj csere - a szélvédő felett rohadni kezdett azt kasznis szakember megjavította

Ide hordtam szervizbe

szerelő barátom, úgysem esik útba

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 1996
Kényelem (6) Használati időtartam 7 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 160000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 60000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 11 l
Előző autója? 626 Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.4/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Isuzu Rodeo, Amigo 1989

További ítéletek (1 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)