Autók » Isuzu » D-Max (2012)

D-Max LS Plus

Gazdaságos, fürge tank

Mivel még elég kevés a km benne, állítólag még a fogyasztása fog lejjebb menni. Első pick upom, edig csak sima személyautóim voltak. Meglepően fürge és kényelmes, nem pattog. Pedig ezzel riogattak a vásárlás előtt a "hozzáértők"! Benne van minden, amire nekem szükségem van, ennél több nekem nem kell. Nagyon kényelmes családi autónak is, de a raktér/nekem Carryboy felépítményes/ nagyon hasznos a munkám miatt. Eddig egy személy és egy kisteherautóm volt, most elég ez az egy is. Fenntartási költségről eddig nem tudok nyilatkozni, mivel 20000km-nél kell szervizbe vinni. Terepen nagyon jól elboldogul, eddig csak nagyon ritkán kellett az összkereket bekapcsolni. 40 cm-es víz meg sem kottyan neki, állítólag 60cm-es vízen is átmegy simán!
A vásárlással volt egy pici problémám, de ez nem a kereskedő miatt volt. Nagyon sokat kellett várnom, mire le tudták szállítani. Nem volt készleten olyan, ami nekem kellett, szín, felszereltség. De végül megérkezett és minden rendben volt! Azóta pedig boldogan használjuk, remélem jó sokáig!

2015.05.10. Az eddig beletett 29000 km után is elmondhatom, hogy semmi probléma az autóval. Sokat megyek vele, mindenféle úton és eléggé sokat húzok utánfutót is. Normális használat mellett nem fogyaszt többet 8-8,5l-t átlagban, de múltkor Békéscsaba-Kecskemét úton 5,7l jött ki. Természetesen a nagy forgalom miatt a plafon a 100km/h volt.
Egyetlen probléma, hogy a szerviz drága, a 20000km-es szerviz 100 000ft-ba kerül.

2017.09.11. Szerencsére hibamentes az autó. Már nem hordom szakszervízbe, megcsináltatom ismerős szerelővel az olajcserét és a többi kötelező dolgot. Olajat 10 000km-enként lecseréljük, mert sokáig akarom haszálni az autót.

- Eddig semmi, remélem sokáig így is marad - 2017.09.11. Még mindig semmi hiba szerencsére és remélem így is marad jó ideig

Fenntartási költség (10) Évjárat 2014
Megbízhatóság (10) Vezetett km 112000