Autók » Infiniti » Fx (2003)

Fx FX45

Szexi és erős

Egy igazi szerelem! Minden kéznyújtásnyira, annyira beállítható bennen minden, hogy hihetetlen a kényelem. Az ülést az összes elképzelhető irányba lehet mozgatni, a tükröket, kormányt hozzá állítani. Én imádom a finomságokat: nincs kulcs (gombot fordítok el az indításhoz), csak az érzékelőt kell magamnál tartanom, és indul a gép (ez a magamfajta női ridikülösnek óriási előny: soha nem kell kulcsot keresni!!), a beállításokat tárolni lehet az adott kulcshoz. Ha az én kulcsommal szállok be, hozzám áll be tükör/ülés/kormány, ha a másik kulccsal, akkor a másik sofőrhöz. És a java akkor jön, mikor elindulok! Az, hogy a kocsi gyönyörű, egy dolog, bár én azt is szeretem, amikor közeledek az autómhoz, és kamasz fiúk fotózzák magukat mellette! A menetteljesítmény csodás, igaz megvan az ára, a 4500 ccm motor bizony városban 15-16 l körül fogyaszt.
De erre mondják, a szépségnek ára van!

- semmi nem romlott el rajta

Emil Frey

Fenntartási költség (7) Évjárat 2005
Előző autója? S80 Következő autója?
Verdikt (8.1/10)

Infiniti Fx 2003 (2003 - 2008)