A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a [email protected] címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Infiniti » Fx (2003)

Fx 3,0 D S 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Elegáns fenevad

Szöveges ítélet

Nagyon régi álmom vált valóra, mikor 2 évvel ezelőtt végre oda jutottam, hogy megengedhetem magamnak ezt a kis /nagy/ csodát.Az értékelés beállításánál sajnos nem volt megjelölhető kategóriában az FX 3.0 D S AWD 2012-es modell, de ezt értékelem!! Rengeteget keresgéltem, szinte egész európa FX 3.0 D kínálatát ismertem a használt piacon. Mikor is végre ráakadtam erre a kis szépségre, Cseh országban Prágában. Minden kritériumnak megfelelt, 100 e. km alatti futás teljesítmény max felszereltség, vez. szerv.könyv, jó ár, és egy Toyota kereskedés árulta, garanciával. Ezt nekem tették félre!!! Az autó azóta is beváltotta a hozzáfűzött reményeket, semmi hiba vele, pedig már én is mentem vele 25 e. km. A menet dinamikája kitűnő, nem nagyon van ellenfél az utakon, pedig a 2.2 tonnás tömeg nem kevés. A létező összes extra bent van, sáv tartó, sáv elhagyásra figyelmeztetés, távolságtartó tempomat, F1 váltó, 2 zónás digit klíma, 360 fokos tolató kamera, még felülről is látod az autód.Fűthető, hűthető bőrülések, igényes kidolgozás, 10 hangszórós boze rendszer, álom szépen szól!! Egyszerűen remek autó, mindent beváltott amit róla képzeltem.A fentartási költsége pedig messze alul marad egy prémium kategóriás BMW vagy Audi költégénél, és a fogyasztását, nem hiszi el senk : 8 liternél csak akkor tudok vele többet megetetni, ha csak rövidtávon, városba használom, de volt olyan bécsi út ahol az átlg 7,2-re jött ki. Az Infiniti márka kis hazánkban egy nem ismert prémium márka, nagyon megbízható technikával, alacsony alkatrész árakkal, kitűnő kényelmi és menet tulajdonságokkal, de nem ismerik, hála isten eleget, mert az is kritérium volt, hogy ne jöjjön szembe velem sokszor!!! Hát ez nem is jön!!! Viszont cserébe mindenki rácsodálkozik az emblémára, egyedi vonalaira!! A következő választásom nem tudom mi lenne, mert ez annyira össze van rakva..... ennél szebbet, jobbat, nehéz lesz csinálni :-))) !!!!

Hibalista

- Ez idáig semmi. A csodálatos japán megbízhatóságnak hála, csak olaj és szűrők cseréje. Nem sokára kinéz majd a egy szett fékbetét csere is, amiket már megrendeltem, a az első és hátsó fékpofa szett ára Brembó-ból olyan 36 e. ft volt.

Ide hordtam szervizbe

Olajcserék erre szakosodott szakszervízben. A váltó olajat szeretném még lecseréltetni, meg is rendeltem amcsiból a hozzávalót, de egyenlőre senkit nem találok itthon aki felelősséggel lecserélné, és kitisztítaná a váltót..... Majd csak megoldódik.

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (8) Évjárat 2003
Kényelem (10) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 92000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 25000
Szerviztapasztalat (4) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Caliber 1,8 SXT Következő autója? Quattroporte
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.9/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Infiniti Fx 2003 (2003 - 2008)

További ítéletek (12 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)