Tíz millióig a kategória királya.
Az egyik legszebb,legfelszereltebb autó a tízmilliós kategóriába és az alatt. Híres megbízhatósága miatt vettük. Eddig nem csalódtunk. Belül kicsit unalmas.Kívül viszont nagyon eltalálták. Vezetni már elsőre olyan mintha mindig ilyen autóba ültél volna. Motor nagyon csendes,nyomatékos. Teljes mértékben elegendő ez az erő. Ami talán negatívum az a hifi hangzása. Bár ez attól is függ hogy ki miből ül át. Nekünk doboz hangja van. Megyünk rakatunk bele minőségi hangszórókat. Ülések kényelmesek,hosszú úton sincs gond velük.Gumiabroncsokkal érdemes vigyázni. Egy széles 245-ös 19”-os gumi C fogyasztás besorolással+1liter gázolajat jelent. Cserébe a fékút nagyon jó. Valamit valamiért. Fogyasztás autópálya 6,3-6,8 130-140 között.
Országút akár 6liter alatt. Város 8-9 között. Nem igazán ajánlanám városra. Az vegye aki 50%-tól többet nem használja városi forgalomra. A forduló köre nagyon jó. Az executive felszereltség bőséges. Van akinek még sok is. A magas felszereltség nagyon bukja az árát. Három évesen az új ára (12mill)feléért is vehető. Innen viszont már jól tartja. Szóval ha nem szeretnél évi 2misit elbukni,akkor 2-3 évesen vehetsz egy nagyon megbízható,kényelmes és jól felszerelt autót,olyan áron amiért német fapadok,vagy olasz,francia elektronikai hulladékok vannak. Tíz milliós kategóriában csak a Lexus Nx a vetélytársa. Hasonlítják is őket rengeteg külföldi oldalon. A szakik szerint a Tucson kicsivel veri a Lexust.
- Semmi!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2017 |