A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Hyundai » Tucson (2015)

Tucson 1,6 GDI TLE 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Egy autó a mának

Szöveges ítélet

A kiválasztás szempontja a kényelem és a viszonylagos biztonság volt. A döntés a vetélytárssal való összehasonlítás kapcsán, hogy ez bizonyult "pofásabbnak". A felszereltségre nincs panaszom. Elegendő. Rossz tulajdonságokról nem tudok írni, mert csupán kettő dolog amit érdemes megemlíteni. Az első, hogy a motor alacsony fordulaton bizony nem egy rakéta. Pörgetni kell. Meg kellett tanulnom, vezetni. Vicces ezt mondani 43 éves vez.eng. birtokában, de ez van. A másik gond. Elég vékony a festés a motorház tetőn és bizony vékonyka a szélvédő üveg is. Bizonyára "áldozatul" estek az anyaggal való spórolásnak. Pedig nem egy könnyű darab ez az autó. A nagy kerekeit imádom, mert - igaz csak 17 collos - de ballonos és padkatűrőnek gondolom. A hűtés, fűtés pont jó. Nekem fontos. A csomagtér a teli kerékkel magasítva is elegendő. A nejem szerint ez volt a legjobb autó amit választhattunk. Az ülések kényelme, a magas építése, a rendelkezésre álló hely mind azt bizonyítja, hogy ez most egy jó autó. Amire azért van szükségünk, mert már az autópályák sem a "száguldást", csupán a közlekedést szolgálják. Sajnos amikor közel tíz kilométereket kell egyes, alapjáraton vánszorogva a belső sávban - a külsőt elfoglalják a kamionok - ücsörögni, akkor ebben a kocsiban ez valahogy kényelmesebb, mint az ezt megelőzőekben volt.

Ami bosszantó az nem is a kocsihoz, hanem a szervizekhez és forgalmazókhoz kapcsolható. Szükséges lenne még néhány apróság, de a folyamatosan emelkedő árak és a szerintem helytelen hozzáállásuk miatt inkább más forgalmazóktól szerzem be a kocsihoz szükséges alkatrészeket. Mint szűrők és olajok.
Update 2020 január.
A helyzet változatlan.☺

Hibalista

- Up date. 2022. A középső féklámpa megadta magát. Csere 12000 ft-ból, mert hát hogy jó! ... A kuplung nyikorog vagy két éve indulásnál egyesben. Máskor nem. Így marad, amíg.. A kőfelverődések miatt már viseltes a motorháztető és bizony a szélvédő is sok javítást megélt. Az ülés kezd kényelmetlenné válni, mert az oldalfala gyengül.

Ide hordtam szervizbe

Borsod Autó ( A valódi szerelők ellepve papírmunkával, akik pedig csinálják.... nem a toppon a felelősség vállalásuk.)

Értékelése: 4

Másik szerelő értékelése

Magam szervizelem.

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2016
Kényelem (9) Használati időtartam 4 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 8000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 175000
Szerviztapasztalat (4) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Jetta Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (7.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Hyundai Tucson 2015

További ítéletek (8 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)