Remek koreai
Nagyszerű autó, igy fullosan igazán remek érzés benne ülni. A hibák igazából csak zavartak, de garanciában minden kilett cserélve. Kicsit sokat kajált kezdetben, 11-is lehetett városban, rakparti dugó... De aztán chiptuning és mintha visszaültem volna a passatba, gyorsul és a fogyasztása is kevesebb lett, főleg külterületen akár 8 körül is lehet vele autózni, városban 9,5 télen - nyáron 8,5.
Előtte VW passat volt, havonta probléma motorikusan.
A rossz magyar utakon egy remekül használható kocsi.
------------------------------------------------------------
Nos eltelt újabb 20000 km. Most 65000 van benne és hibátlan. Semmi nem nyikorog, nem zörög, futóműve meg sem érezte a maga mögött hagyott rossz magyar utakat.
A beltéri anyagokon nem látszik a napi használat, kicsit a kormány bőrözéséről a festék kopott meg. Ajtók záródása, tömítések hibátlan. Motorikusan egyre jobb. Talán összeszoktunk ezért jobb lett a fogyasztása is, olajat továbra sem eszik. Már nem nyitom fel a motorháztetőt két olacsere között, minek? (VW-nél ez igen gyakori mozdulat volt)
Amikor a volán mögött ülök, mindig biztonságba érzem magam.
Több külföldi hosszabb úton is túl vagyunk már. Igazi kiránduló autó, kényelmesen elfértünk benne négyen is.
A fogyasztása shell üzemanyaggal a legjobb, ezt szereti és kész. Sajnos nem esett még annyi hó, hogy lássam mit tud a 4x4, de esőben, csúszós úton csak nevetek mit művelnek a kétkerekesek.
Még mindig csak ajánlani tudom.
------------------------------------------------------------
72.000 km
Az auto tökéletes, sőt a fogyasztása már-már hihetetlenül jó. A gumikat kicsit eszi ,de talán ez az én kanyarvételi szokásaimhoz nem is meglepő (+4x4), fékbetét csere is lassan időszerű, de mindez semmi.
A futómű nevetve veszi az úthibákat, bár azért vigyázok a kicsire.
Sajnos eladásra kerül a sor és a mai (2009.április) válság nem kedvez az auto áraknak.
Ha valakit érdekel: 70 454 18 07
- Jobb első összekötő gömbfej. Jobb első toronycsapágy, Jobb első féltengely szimering.
XVII.ker.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |