Nehezen orvosolható hibák
A családban ez az els? 4X4-es. Vásárlásnál f? szempont volt a biztonság, megbízhatóság, variálhatóság az ár-érték arány. A Tucson ezen kritériumoknak megfelelt, kiváló alany arra, hogy az ember megismerkedjen a SUV kategóriával és kés?bb egy komolyabbra váltson.
Néhány kritika autóra és forgalmazóra.
Az els? ül?lapok rövidek /az én magasságomhoz/, a csomagtartó kicsi az autó méretéhez, nincs RDS a rádión.
A gyári HIFI CD-je elromlott 2 hónap után, garanciában cserélték /az újra 2,5 hónapot vártunk/. Jelenleg a rádiós része nem OK /kb 1 óra használat után gyengül a vétel-élvezhetetlen/.
A gázolajfogyasztás sok: városban: 12,6 l/100km, országúton:9,5 l/100km, gyári adatok szerint ue. 10,1 és 6,7. Nem tudom melyik az életszer?, sajnálatos módon a Hyundai dílerek nem tudtak, v. akartak erre válaszolni. Várom a diesel-automata Tucson tulajdonosok tapasztalataik közlését. Az import?r HYUNDAI MOTOR Munkatársai szerint a motorvezérl? elektronikát kell átprogramozni, ezt az információt 2005 októberében kaptam. Az akkor már meglev? program még mindíg nem jutott el a szevizekbe. Ausztriában már dolgoznak vele.
Végül furcsállom, hogy a régi és az új import?r között nincs átjárhatóság, magyarul nem javítják egymás autóit garanciálisan.
- Gyári CD elromlott, sokat fogyaszt: átlag 11l, motorolaj fogy
Vác