Nagyétvágyú 4x4-es
Családunkban nem ez az első 4 x 4 -es, úgyhogy van tapasztalatunk. Vásárlásnál figyelembe vettük az autó gyártó által megjelölt főbb adatait. Úgy gondoltuk, hogy az adatok ismeretében ez az az autó ami az igényeinknek megfelel. A valóság azonban nem egyezik meg a száraz műszaki adatokkal. A fogyasztása rendkivül magas, (11,5 - 12.5 liter). A szervizben 1 napot vett igénybe a "szoftvercsere", ami semmilyen változást nem hozott a kocsi fogyasztásában. Az üzemanyag tartály nagyon kicsi, ezért ilyen fogyasztás mellett hosszú távon az útvonalat úgy kell megválasztani, hogy benzinkút legyen sűrűn. A csomagtartó 2 személyre elfogadható, de családi kirándulásokra két gyerekkel, már 2 napnál több cuccot nem lehet bepakolni. Az autómata sebváltó időnként rángat és gyakran indokolatlanul visszavált, kapcsolgat. Sajnos ezek olyan gyári hibák amelyekkel minden Tucson tulajdonos találkozni fog. A szervizekben megoldást nem találni rá. Ajánlani tudom azoknak, akik kényelmes, jól vezethető autóra vágynak, de nincs szükségük csomagtartóra és a fogyasztása nem számit.
- Gyári rádió 1 óra használat után gyengül a vétel, zörög, kipufogó 1 hónap után rozsdásodott.
Vác Szerviz és Márkakereskedő
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Musso | Következő autója? | Hyundait többet nem, Ssangyongot igen. |
Verdikt | (4.9/10) |