Bernáthegyi: erős, nyugodt, nagy, hűséges, gyerekbarát
Jó: aki nem bőgetni akarja, tökéletes. Bár szép mély hangja van, 2000 fordulat körül már leadja a maximális nyomatékot és igen dinamikus, telerakva is. Tényleg teljesértékű a 7 ülés, ezek mellett az 500 literes raktérben elfér a 7 fős család összes cucca kéthetes nyaralásra is. Remek a fogyasztása, Erdélyben hegyen-völgyön, tele, 2000 km-en átlag 6,77 liter gázolajat evett. 4 évesen!
Rendkívül könnyű és kényelmes vezetni, nagyon stabil, a feleségem csak pár éve tanult meg, de már ő is teljes nyugalommal manőverez. Mondjuk, nem tolat, hiába rakattam bele radart :)
Meglepően olcsók a 15 ezres felülvizsgálatok!
Rossz nincs, csak jó lenne még: pillanatnyi fogyasztásmérő, belső kommunikációs tükör (a gyerekek felügyelésére), tempomat. Tolatóradart kell bele rakatni! Bár az oldal-tükrei majdnem teherautó-méretűek és a belső a fejtámlák miatt úgysem sokat ér, szerintem sok kárt meg lehet vele előzni.
Mindenkinek ajánlom, aki hosszabb távon gondolkodik, mert a forgalmi értéke (a kisebb ismertség miatt, gondolom) hamar leesik.
Városban is kicsi a fogyasztása (7-8 liter) jelentősebben 140 fölött és klímával ugrik fel (160-nál nyáron 10-re is).
Szuper!
- Semmi!
Eger, Quick autó, Kistályai út
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Scénic | Következő autója? | Lehetőleg ugyanilyet! (pár plusszal) |
Verdikt | (6.6/10) |