A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Hyundai » Sonata (2005)

Sonata 2,0 CRDi 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Ünneplőbe bújt igásló

Szöveges ítélet

Hatalmas utazóautó. Kényelmes, csendes és méretéhez képest dinamikus. Csomagtere 520 literes, jól pakolható, a zsanér nem vesz el helyet belőle. Jól felszerelt és az automata váltóhoz képest a fogyasztás is nagyon jónak mondható. 8,5 L/100 egy kétliteres 140 Le-s, 305 Nm nyomatékú motortól ami több mint 1700 kg súlyt húz magával. A formája harmonikus, arányos. A nagy csomagtér mellett, hatalmas utastér is jár hozzá. Az én 181 cm magasságomhoz állított vezetőülés mögé még lazán "befekszem". Nem az első Hyundaiunk és tapasztalatból tudom, hogy amennyiben megkapja a kellő időben a kötelező szervizeket, akkor örök élet + 3 nap. Az úthibákat szépen és csendben nyeli el. Bár az én véleményem a szépségéről nem mérvadó mert elfogult vagyok, de a szakirodalomban található tesztek sem hitelesek amikor semlegesnek vagy semmitmondónak írják le. Igenis sokan jönnek oda, érdeklődnek a parkolókban és dicsérik a kiállását, eleganciáját. Nem tudom, hogy dicséret vagy leszólás, de volt már aki Audinak nézte oldalról. Értékvesztése miatt befektetésnek nem, napi használatú, olcsón fenntartható elegáns és kényelmes utazóautónak mindenképpen ajánlható.
2017. 03. 28. Megejtettük a váltóban az olajcserét. Még mindig úgy vált, mint egy fokozatmentes váltó. Szinte észrevehetetlen.

Hibalista

- Klímakompresszor mágnestekercse. Javítás 80e Ft - Elkezdett sokat fogyasztani, amit az üzemanyagszűrő cseréjével megoldottam 2800 Ft-ért. Nem hittem volna, hogy ez okozhatta, de a csere után valóban visszaállt a normál fogyasztás.

Ide hordtam szervizbe

A hazai szervizeket (Duna autó, Hyundai Észak-Pest, Hyundai Gablini XV., Hyundai Hovány) jobb ha elfelejti mindenki, aki minőségi és szakszerű hibafeltárást és javítást szeretne. A felsorolt összes szervizben süketeltek és hülyítettek, közben halvány fogalmuk sem volt a hiba okáról. Volt ahol azt mondták, hogy hagyjam ott, majd pár napig egy szerelő használja napi szinten, hátha rájön valamire??!! Felvettem a kapcsolatot a Dunaszerdahelyi Hyundai szervizzel ahonnan a megkeresésemre még aznap felhívtak, meghallgattak és szakszerű felvilágosítást és tanácsot adtak. A hibát én magam el tudtam a szerviz elmondása alapján hárítani és pontosan 2800 Ft-ba került az alkatrész hozzá. Mindezt telefonon, a tulajdonos hibaleírása alapján produkálták anélkül, hogy csak egyszer is látták volna az autót.

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Kényelem (10) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 50000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 42000
Szerviztapasztalat (1) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Lantra 2,0 CRDi Következő autója? Nem tervezem cserélni. Ha mégis, akkor csak Hyundai.
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.9/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Hyundai Sonata 2005 (2005 - 2008)

További ítéletek (8 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)