Szeretni való
Már vagy 12 féle autó típuson vagyok túl, volt köztük drága darab is, ha szervizeltetnem kellett mindég a frász tört ki hogy 100.000 Ft-ért csak megnézték és utána jött a többi...(azért nyílván típustól függött) de tényleg nagyon sűrűn jártam így (pld. 11 éve Omega v6-os akkor még ali volt az országban, A6-os, WW passát, Rover 75...) de ha valaki autóbuzi az megérdemli :-D
Ennél a kocsinál meg 2 év alatt költöttem 100.000 Ft-ot!!!
Szeretem mert nagy, jó belőle kilátni, a többi autós nem szorít le az útról észreveszik hogy jövök...
Kényelmes, szép, megbízható nagyon jó diesel motorral mert az átlagfogyasztása 9 liter (4 kerék meghajtással és digitklímával szerintem nagyon jó).
Hátrány: belűlröl lehetne dizájnosabb
és egy kicsit lomha- de ez nem olyan nagy gond ha ennyi fakabát van az úton (így is nagyon figyelni kell, mondják mások...:-))
Mindenkinek ajánlom, nem kell félni hogy a kis sárgák csinálták.
- A hűtőből kezdett egy kicsit szivárogni a víz, de gyorsan kicseréltettem brt. 60.000 Ft-ból megúsztam.
- 2 x égett ki az első fényszórónál az égö (2 x 1820 Ft)
- + a rendszám tábla megvilágítás is kiégett
- + a kötelező
Magán szerelőhöz hordom, nem bízom a Nagy gyári szakszervizekben, lehet hogy már megjártam velük???
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Rover 75 | Következő autója? | Egy darabig megtartjuk! Mellé veszünk még vmit:-)) |
Verdikt | (7.5/10) |