Autók » Hyundai » Santa Fe (2001-2006)

Santa Fe 2.0 CRDI Premium

Ne nézd le Dél-Koreát!

Majd 2 tonnát mozgatni kevés a 92KW (126LE). Chiptuning segített rajta. Kényelmes, bár az ülőlap lehetne kicsit hosszabb. 195 cm. magas barátom mögött kényelmesen elfértem (175 cm.). A szemüvegtartó és a tetőablak nyitógombja egymás mellett van, ezért nagyon könnyű véletlenül megnyomni a tetőablak buktatás gombot, amit nem venni észre mert a roló behúzva. Ha esett éjjel az eső, akkor nem volt szerencséd. A bőr üléseknek nem tett jót. Premium felszereltségben lezárhatná a tetőablakot, és felhúzhatná az ablakokat ha bezárom az autót. Új SUV-nál, kicsivel 7 millió alatt ne reklamáljon az ember, mert ilyen felszereltséggel, minimum 1-2-5 millióval többért lehet hozzájutni másik márkában.
Hóban még nem tudtam kipróbálni az összkereket, a tavaly téli hóhiány miatt.
Nekem nagyon bejött !!!

2012.március, eladtam!
Jól járt vele az új tulajdonos, olcsón vett egy jó autót 69.000 km-rel.
Ez volt az utolsó új autóm, mert nagy az értékvesztés.

- Semmi!!!! - Elvesztettem vagy ellopták a tetősin záró elemét, de találtam egy alkatrészboltot Kispesten, gyárit kaptam 2300.-, 4 nap alatt behozatták Németországból - - 2011 január, jobb hátsófék munkahenger beállt, fékbetétek + olaj csere. - A nálam töltött 5,5 év alatt ennyi hiba történt.

Hyundai Rácz, Budapest XIV. Kerepesi út

Fenntartási költség (6) Évjárat 2006