A baj nélküli mindennapos.
Csak felügyelem a kocsit, mert női autó. Javaslatomra vette tulajdonosa mert olyat keresett ami női, nem jön szembe minden utcasarkon. Kifogástalanul üzemel már harmadik éve. Az első negyedévben elromlott az ablakemelő evvel négyszer voltunk a márkaszervízben, de mellébeszéltek, visszarendeltek és ami fő bűnük nagyon nem udvariasan beszéltek a hölgy tulajdonossal. Tettek egy NEM túl udvarias megjegyzést is arra vonatkozóan, hogy nem biztosan "százas" aki ezt az autót dízelben rendeli. A tulaj - joggal - megsértődött. Ezután váltottunk és egy teljesen idegen márka, szakszervízében kb. 3 óra alatt megcsinálták - olcsón - amiért a mogyoródi négyszer visszarendelt. Bajról nem tudok beszámolni, három év alatt még nem volt. Hordom szervízbe - a hölgy helyett - ahogy a szervízkönyv írja. A kocsi 90-95%-ban Budapesten közlekedik a városban ezért ilyen magas (6 liter) a fogyasztása. Remekül lehet belőle kilátni. A hölgy szerint egyetlen hátránya, hogy nincs belőle dízel automata.
- Üzemanyagszintjelző, ablakemelő.
Bp.XIV.ker Mogyoródi út. Lassúak, mellébeszélnek, nem ismerik be/el ha vmit nem tudnak, flegmák.
Idegen márka szakszervíze. Jó, hozzáértők, pontosak és ami fő, nem drágák.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Micra | Következő autója? | Vagy ugyanez vagy Tucson |