Elektromos örökmozgó
4000 kmrel vettük, új állapotban. Vétel előtt átvizsgáltattuk egy ev-guruval, és mivel rendben volt a kocsi, elhoztuk. Ez a kisebb aksis verzió, 39 kwos aksival, nekünk elég.
Előtte nagyobb benzines, és kisebb elektromos autónk volt, a kettő eladása után vettük a Konát. Mindenben bevállt. Itthon töltjük napelemről, de ha az nem volna se lenne drága tölteni. 90-nel 300 km feletti a hatótávja, élhető. A fűtése remek (hőszivattyús), a kormány-és ülésfűtések is megfelelőek. A tompítottja halogén, ebben jobb a prémium felszereltség led-je. Dc-n kicsit lassú a töltése, de ez évente párszor bőven kibírható. Elférünk benne hárman, a csomagtartó közepes, de kiszedve az aljából a műanyag határolót (amit a motorburkolat helyére lehet pattintani első csomagtartónak) már jó. Az egyik legmegbízhatóbb ev-nek tartják, reméljük tovább bizonyít. A 2020 júniustól gyártottak már módosított motorral érkeztek, nincs csapágygond. Az kisaksit érdemes télen havonta, máskor 3 havonta tölteni.Az ioniqra jellemző reteszproblema itt már nem áll fenn. Rugózása kicsit kemény, a Duster után. 5 év általános, 8 év akkugarancia él rá.
- Semmi
Kecskemét Hyundai