Tökéletes választás volt ez a nagy dög!
Kb. 1 éve van nálam.
Eddig vezettem 6-8 különböző típusú autót életemben.
Bátran állíthatom, hogy ez a legjobb mind közül.
Tökéletesen kényelmes, még "magam mögött" is teljesen jól elférek, pedig nem vagyok egy apró termetű ember. Majdnem terpeszben lehet benne ülni, ami egy koreai autótól kiváló.
A kilátás belőle kolosszális, nincs zavaró A oszlop, a szélvédő szép nagy. A tükrök jó méretűek.
A belső tér kialakítása tetszetős, modern, a gombok jó helyen vannak, minden elérhető és egyértelmű. A rádió és a tempomat kifejezetten jól el van pakolva a kormányon.
A hangvezérlése inkább vicces, a magyar "akcentust" nem érti meg, vagy a hangom nem tetszik neki.
A hangrendszere 5*-os, sok külön beépített rendszer nincs ilyen tiszta és erős hangzású.
A fénye eszetlen jó, a szomszéd megyébe át lehet világítani, ugyanakkor annyira el van találva, hogy ha akarnám se tudnám elvakítani a szemben jövőket hiába hordja magasan az orrát.
A csomagtartó bőséges és jól kialakított.
A motorja olyan halk, hogy amikor először ültem bele a szalonban, a járó motorra indítottam rá, mert nem hallottam, hogy már beindították.
136 LE-vel megy rendesen, de nem egy sportautó, de ilyen autót nem is az vesz aki üveghangon szeret kilinccsel előre menni az úton.
A biztonság hihetetlenül magas. Voltam vele egy vezetési tréningen, a tréning vezető, nem hitt a szemének, hogy nem tudja körbe fordítani az autót a lökő padon, hiába próbálkozott a maximumra állítani a padot. Le volt döbbenve, hogy hogy áll a lábán ez a "nagy dög".
Fogyasztása 8-8,5 l/100km, ami tekintve hogy benzines, és mennyi levegőt tol maga előtt teljesen rendben van.
Még vagy 4-5 évig tuti nem veszek semmilyen autót!
- Eddig semmi.
AutoPalace Délpest1186 Budapest, Cziffra György utca 15.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2014 |
Előző autója? | 6 TDI | Következő autója? | IX35 |