A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Hyundai » ix20 (2010)

ix20 1.4 Life Plus 

Az ítélet értékelése
4,3(3 db)

Ideális második autó

Szöveges ítélet

Első ix20 vélemény, a valószínűleg első ix20 tulajdonostól: ami megfogott ebben az autóban az a hihetetlenül modern és jól eltalált forma, a méreteihez képest valoszinutlenul nagy utas- és csomagtér és az 5 év korlátozás-mentes garancia. Ja, és az ara: 3,5 milla.
Egy praktikus és tagas, de sokat futott és sűrű szervizigenyu 6 éves Renault Scenicet csereltunk le, második autónak. Tartottam attól, hogy az ix20-ba nem fér majd be két gyerekules, egy babakocsi, meg két kismotor, de a furfangos koreaiak duplapadlosra terveztek a csomagteret, így egy szokatlanul mely nyilas varja a holmikat - persze ekkor pótkerék helyett defektjavito készlettel.
Menni vele élmény, nem tudom, hogy manapsag minden ujauto ilyen finom és könnyen kezelhető-e, de ez annyira élvezetes, hogy hétvégén a céges verda helyett ezzel furikaztunk a városban. Varosban elony a magas ulespozicio, jol atlathato a forgalom. Gyorsan reagál a gazadasra, könnyen jár a váltó, iszonyú könnyű a kormány és kényelmes a futómű, bár kicsit pattogos... Egy jól ismert fekvőrendorre a szokásos sebességgel -értsd kb. 25 km/h- hajtva akkorát bólintott az orra, hogy egy pillanatra leert a kocsi alja... :-(
Autópályán is jól megy, noha az 1.4-es nem kifejezett sportgep. Az i30-hoz képest, 120 körül észrevehetően halkabb, a váltója pontosabb és nagyobb összhangban van a mechanika, talán azért, mert az ix20 motorja valamivel gyengébb mint a másik 1.4-ese és nem kell úgy pörgetni.
Eddig az egyetlen dolog, amit fel tudok hozni ellen, hogy 8.8-at mutat a fogyasztasmero. Remelem azért, mert bejáratos és hideg van. Az i30 hasonló motorral es súllyal 7.2 átlaggal fut mar 3 éve a család másik tagjánal. Erre majd meg visszatérünk...
Összegzés: noha minden méretében kicsit kisebb a Scenicnel - és itt egyedül a szélesség lehet gond, mert az ix20-ban 3 gyerekules sehogy se férne el, de egy utas sem a két gyerekülés között - tulkeppen kiváltja azt és egy tartósnak ígérkező, hosszú gyári garanciával szállított szép és modernt autót kap az ember.

Hibalista

- Meg semmi.

Ide hordtam szervizbe

Pécs, Hyundai Mischl Autohaz

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2010
Kényelem (10) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 1400
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Megane Scenic Következő autója? ix35
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (8.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Hyundai ix20 2010

További ítéletek (0 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)