Környezetbarát UFO - 2 in 1
Az autót használtan vettük, 2.5 évesen, 28.000 km-rel. Eddig tényleg egy álom ez az autó. Szerintem a legracionálisabb választás napjainkban, legalábbis annak biztosan, aki úgy használja, mint mi. A hétköznapokon tisztán elektromosan el lehet vele járni, 0 benzin nélkül. 2-3 havonta hazautazunk a vidékre, akkor egy hétvégén belemegy 5-700 km. 130as tempónál 5 személlyel 5,1 literes volt a fogyasztás oda is, vissza is az M3-on (visszafelé araszolás is volt).
Az aktív sávtartó nagyon jó, tényleg kormányoz, de a kezet rajta kell tartani. Az adaptív tempomat is jól működik, de zsúfolt autópályán katasztrófa, mert ha bevágnak az ember elé, akkor megint lassít. De ez nem az autó hibája.
Negatívum a csomagtartója, ami túl sekély, de nyilván az akkut el kellett tenni valahova.
Nagyon tetszik az elektromos, mesterséges hangja, mert tiszta UFO érzés. Tényleg pihentető vezetni, és az még jobb, az ember arcára mindig mosolyt csal, mert annyira futurisztikus.
Tökéletes lépés a tisztán elektromos autó felé, de hatótáv-para nélkül. Szerintem jelenleg a legracionálisabb választás, mert nem egy versenygép, de megy, ha kell, ugyanakkor rendkívül hatékony, és díjak többet nyújt, mint amit az ember a külseje alapján feltételez.
- Egyelőre semmi
Auto Palace Buda