Autók » Hyundai » i30 (2017)

i30 1.4 T-gdi Family Kombi

Konzervativ -Sporolos sprinter.

Hello.

Mar rég szerettem volna ide írni.Jómagam is sokat olvasok itt.Egy új autóról szeretnék nektek írni amelyet sikerült megvennem múlt év Júliusában.

Megvétel :

Igazság szerint egy hyundai i30 kombi ugyanilyen motorral szerelt 1.4 tgdi(103kw-140ló)néztem ki csak ara blue(Világos kék) ben s elöl nem voltak Full led lámpák -ugyanugy Family felszereltségbe.
Már leis egyeztem az eladóval Nyitran(Szlovákia)e mailben.Utànna elmentem személyesen s megláttam a strazzling blue(sötét kék) s full Led fényszórókkal.Igy 900 eu val drágább lett.(összesen 20 200eu volt az auto ára).
S ez még nem a full verzio.Ez ilyen 85-90% felszereltség.

-Megvétel :

S ez még nem a full verzio.Ez ilyen 85-90% felszereltség.

-Felszereltség

Ebben a kivitelben Family a 3 kivitel a ranglistan.(nálunk SK ba van 1.classic/2.comfort/3.family/style.
Van benne:
ülés fűtés elöl 2x,kormány fűtés,5 coll szines kijelző,kétzónás klima,bluetoth kihangosìtó,automata Full led fényszórók amelyek a kanyarban is kivilágitanak(lámpátol jön a feny s jobb mint a ködlámpa)-Nem annyira gyors az automata s ha a kolleganak oreg autoja van amelynel gyengek a lampak akkor nem ismeri fel idoben-Bocs automata,alapból sávtartó,alapból vészfékezés(35 km/h ig ha auto megáll előtted nem figyelsz s megáll az autó magától,Elektromos gerinc támasz,elől-hátul parkoló senzorok,hátsó kamera.

Motor

-1.4 tgdi turbo benzin motor lapul az autóban amely legerősebb motor ami kapható jelenleg a kombi kivitelben.(5ajtósban ott az N akinek ez keves lenne).
A motor 103 Kw-140 ló s 242 Nm(1500as fordulat tól).
9s fent van 100kmh n s 210 kmh korul van a végsebbeség.
A motor aluminiumbol van s nagyon hamar felmelegszik.1200 fordulatol indul(hidegen)s ha eleri a 900 fordulatot lemegy akkor a motrot nem nagyon hallod bentről.Kintről is minimálisan csak.Csendes motor de rendesen szigetelve is van a motortér/motorburkolat/tűzfal.
Fogyasztas-őszintén 5.5L s 6L közt eljárható.Nagyon spórolósan alacsonyan váltogatva nem hirtelen gázreakciókkal 5L-5.5 L is lehet.Lakott területen kivül(30km)sikerült egyszer 4.2L elérnem.Most télen 5.8-6.2L.Múlt Év nyaron voltunk BP n az átlag(nem autópályan oda vissza 260km)6.3 L re jött ki.
S az autó még új.(mégkevesebbet kéne ennie a későbbiekben).
6sebbeseges valtó egész jó s pontos.90 nél 2000-t forog a motor.Kb 3000fordulat fellett hallod picit a motrot hogy működik.Egy kis zavaró dolog a turbólyuk.Kevés olyan autó van kisköbcenti s turbo ahol nincs ilyen jellegü dolog.6ban lehet előzni nyugodtan

- Eddig semmi.Meg jo.Aprosagok amit jomagam megoldottam. - Hatso csomagtarto felol jovo zaj.

Nyitra -Hyundai

Dunaszerdahely - Behr Hyundai

Fenntartási költség (8) Évjárat 2017
Előző autója? 206 SW 1.4 8V Következő autója? E osztaly T modell (benzines)
Verdikt (8.9/10)

Hyundai i30 2017