mennyi? 30! I30 !
pofás ,elöl hátul kényelmes autó.Úgy érzem a Totalcar tesztben kicsit lehuzták,de sebaj,nem vagyunk egyformák.Volt már jó néhány autóm,de mind közül ez a legkényelmesebb.Motorja csendes,finoman jár,gázpedál nagyon érzékeny,fék remek. 120 felett is bátran lehet még virgonckodni.100 km/h 10.5 11 sec alatt megvan ,80-120-ra viszont kell neki 14 sec 5.sebességi fokozatban,ugyanez 3-ban 7.5 sec.Fogyasztásom 6.3 l/100km.A rádió kék megvilágitása zavaró lehet autópályán,bár én már megszoktam és a világitás is kikapcsolható,ugy hogy ez sem probléma.Futómü kicsit zajosan veszi a magyar utakat.A biztonság magáért beszél 6 légzsák,aktiv fejtámla,hátul tárcsafék,ABS.Szerintem nem sok gondom lesz vele,valahogy ugy minden a helyén van.Ha vki ilyen autón töri a fejét vágjon bele nyugodtan ,nem fog csalodni.Megnéztem az olajszintet,nem hiányzik egy csepp sem.A szélvédő nagy,törlöje szépen dolgozik.Rádió / CD bárcsak 4 hangszóros szépen szól.Fényszoró nagyon jól világit.Hát nagyjából ennyi,majd még irok a 20000 szerviz után.
- még hibátlan!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |