Az autó vajon mi?
Közlekedési eszköz?Tartós fogyasztási cikk?Státusszimbólum?Önkifejezési eszköz? Felnőttek játéka? Életforma?Hű vagy éppen hűtlen társ? Embere válogatja!Jelen helyzetemben ez így mind együtt! A lé(t) határozza meg a tudatot!Sok lé -luxus autó,kevés lé -mondjuk i30.
Ami tetszik:ebben a kategóriában aligha találni nagyobbat belülről.Olyan is elvétve akad,amelyikben már az alapmotor is elég erős.Az ár/érték arányról meg ne is beszéljünk!Nekem nagyon bejön a kék műszervilágítás.Az ajtók szépen csukódnak.A kormány ütközéstől ütközésig hármat sem fordul,a rásegítés mértéke tökéletes,kanyarból a kormányt elengedve magától egyenesbe áll.(Ez bármilyen furcsa nem minden autónál működik.)A fék is a helyzet magaslatán van.Az aut.klíma szabályozóját akkor is tekergetem ha nem kellene,mert olyan érzés mintha egy drága fényképezőgép blende nyílását állítanám.Azért nem minden fenékig tejöl!
Lássuk a hibákat:az ülőlap nekem rövid és túlságosan vízszintes.A kuplungpedál hosszú úton jár ,emiatt is nehéz megtalálni a megfelelő üléspozíciót.Érdekes mert van állítási lehetőség bőven,és bárhova állítom sehol sem kényelmetlen,de valahogy sehol sem az igazi.(Na erre varrjon gombot a Hyundai)!Az index tényleg nagyon halk,és akad pár költséghatékony műanyag.
Mindent egybevetve az autóval elégedett vagyok,remélem ez így is marad hosszú-hosszú évekig mert nem áll szándékomban lecserélni!
- semmi
még nem volt